[]

galeride çok ucuz sıfır araç?

selam,

oto galerisinde katalog fiyatının 10 bin tl altında sıfır araçlar var, hiç trafiğe çıkmamış plaka yok, ekspertize de istediğiniz yere götürebilirsiniz diyorlar. bir yamukluk olabilir mi sizce? ekspertiz dışında neye baktırabilirim?


 
Burası Türkiye, her türlü yamuk yapılır.

Adamın elinde kalan, ya da bir önceki senenin modeli olduğundan düşük fiyatlı satılan araç olabilir.

Ekspertiz dışında işinin ehli bir ustaya gösterebilirsin.
  • cakabo  (18.09.17 16:38:09) 
şase numarası çalınmış araçlar oluyor genelde onlar. ölümlü bir kazaya karışmadıgın sürece sorun yok. ama kaza durumunda araçın şase numarası tutmadığı için başına dertler açılabilir.


  • paudi  (18.09.17 16:51:08) 
model yili eski olabilir, ornegin su an 2017 satiliyorsa, satilanlar 2016 olabilir. ya da 2018ler satiliyorsa, 2017ler.

ne farki var diye sorun adama, bayiye guvenebilirsiniz.
  • tavukbanalop  (18.09.17 16:53:24 ~ 16:53:36) 
bir ara vergi kaçırıyorlardı falan arabanın modelini fiyatını motor hacmini vs düşük gösterip. sonra milletin arabalarına el koyuldu. öyle bir şey de olabilir.


  • argent dawn  (18.09.17 17:00:44) 
galerici kadar dolandıcı insna azdır. zaten çoğu sadece para aklamak yerim yurdum belli olsun diye bu işi yapıyorlar ve mafyavari tipler. ben olsam bulaşmazdım


  • oscar  (18.09.17 17:58:59) 
yamukluk olabilir mi evet olabilir.

bende aracımı aynı şekilde 0 km olarak galeriden aldım.

genelde bu tür yerler bayiden toplu araç alıp indirimden yararlanıyor
sonra bayide fiyat artışı olunca indirimle beraber galerinin satışı uyguna geliyor.

ayrıca bayiden teyit alabilirsiniz. özellikle vw marka araçlarda çok var.

mesela benim aldığım yer
besaauto.sahibinden.com
  • cirkinkizyokturazvotkavardir  (18.09.17 18:42:24) 
dolu hasarli arabalarin gocukleri giderilip satisa sunuldu.satis oncesi hasar goren 50000 arac sozkonusu.muhtemelen onlardandir.

Soyle bir sey.

www.milliyet.com.tr

@paudi hocam nasil bir ucus yapmissin,sase numarasi calsan ne olacak,istesende register edemeyecegin bir sey bu,renolarin caminda yaziyor.
  • duptıs  (18.09.17 19:03:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.