[]

Sakal kesme makinesi

Philips'in bir makinesi var bende. Makinenin modelini buraya atayım diye aradım internette ama bulamadım, piyasadan mı çektiler ne anlamadım. Yüz defa aynı yerin üstünden geçtin mi düzgün bir sonuç alabiliyordum bu makineyle. Zamanımı yiyor da yiyor.

Kısa sürede kısaltabilecek, güzel kesen bir makine istiyorum. Çok kısa kesmeyeceğim sakallarımı, ölçü ayarı da orta boy sakal bırakmak için uygun olmalı.


 
Moser markalara bir bak.


  • binder dandet  (18.09.17 15:54:50) 
Şunu kullanıyorum, mutluyum: www.hepsiburada.com

Tek kötü özelliği AC güçte çalışmaması. Şarjı azaldığında traşı yarıda kesip şarj olmasını bekliyorsun.
  • himmet dayi  (18.09.17 16:16:08) 
Moser'in saç kesme makinesi var bende çok da güzel, ama sakalımı kesmeye kalktığımda orta boy bırakamıyorum. Çok kısa boy seçenekleri var. Uygun taraklar satıyorlar mı diye bir bakayım.


  • hümanist tabutçu  (18.09.17 16:17:27) 
Moserın çakması çok alacağınız yere dikkat.


  • goodz  (18.09.17 16:39:49) 
2-3 hafta önce bende aynı özelliklerde makine bakıyordum. Braun ve philipsin ürünleri 1-2 sene idare ediyor ama parasına değecek ürünler değil. Yedek parçalarıda çok pahalı. Moseri herkes övdüğü için alayım diyordum ama buradan bir arkadaş powertec rt 258 modelini önerdi. İnternette de baya övülmüş bu marka. Berberler hep bundan kullanıyor, iyi kesiyor diye. Çok ihtimal vermiyordum 30 liralık alet diye ama 2 haftadır sakallarımı içinden çıkan 3mm tarakla kısaltıyorum ve çok memnunum. Braunun head and beard 6 ürününü kullanmış biri olarak ondan daha iyi kestiğini düşünüyorum. Tarakları falan daha kullanışlı.

Bir de bu aletler kullanıldıkça yıprandıkları ve tamir edilmeleri ucuz olmadığı için bu ürünü kullanmak mantıklı. 1 sene sıkıntısız traş etse bana yeter. Gider 30 liraya bir tane daha alırım.
  • Depik  (18.09.17 16:51:13) 
  • otonomo  (18.09.17 16:58:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.