[]

hangi şirketin hangi interneti

selam herkese.. yeni bir eve taşındım ve bu evde ömür boyu oturucam sanırım. şimdi evimin bulunduğu sitede kablo.net, fiber internet gibi şeyler var. benim ise kafam karışık.


şimdi en iyi televizyon kanallarına ve en iyi sınırsız internette ulaşabileceğim en uygun fiyatı veren şirket hangisidir merak etmekteyim.. bu arada iyi filmler, belgeseller ve dizileri izlemek istiyorum. maçla falan işim yok.

turkcell superonline diyen çok kişi var ama bilemedim.. sizin tavsiyeniz nedir.

 
Kablonet'in internetinden çok memnunum, internet konusunda çok iyi. Aldığım kampanyada televizyon kanalları ve diziler de mevcut fakat hiç detaylı incelemedim. Kablonet'ten şaşma derim.


  • sorumatik  (18.09.17 14:43:53) 
Sans bu biraz. Bende superonline var kimisi soverken ben cok memnunum mesela. Bulundugun konuma verdigi hizmet cok degiskenlik gosteriyor. Kablonet kullaniyordum eski evimde, binanin altyapisindan oturu cok sorun yasiyorduk bu demek degil ki kablonet kotu. Altyapiyi duzeltince kablonet de cok iyiydi mesela. O yuzden sans biraz. Yasayanlara sorabilirsin belki.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (18.09.17 15:13:15) 
eksi sozlukte eksiyen adam +1

kesinlikle konuma göre değişiyor.
  • tuzumkuru  (18.09.17 15:27:54) 
Selamlar,
ben de aradan gireyim benzer durumdayız çünkü.

Diyelim tüm bağlantılar sorunsuz. Hangisi olur?
İhtiyaç aynı, belgeseller ve filmler + sorunsuz internet.
  • burfak  (18.09.17 15:58:42) 
kablonet kullanıyorum, kablo tv'nin de en yüksek paketi neyse o var yanılmıyorsam.
belgesel içeriği bence zengin diyebilirim, izleyecek belgesel bulamadığım bir zaman olmadı, ancak tv'de pek film/dizi izlemediğim için o konuda yorum yapamayacağım.
internet olarak 25dl/2ul mbps 150gb akn'den 50dl/4ul mbps 75gb akn olan bir pakete geçtim, ikisinde de hız ve bağlantı kararlılığı konusunda pek sorun yaşamadım diyebilirim. sorun olsa da hızlı müdahale ediliyor, ancak bu yaşadığınız yere göre değişir muhtemelen.
  • gkhncnzdgn  (18.09.17 17:41:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.