[]

botoks iyi mi kötü mü

objektif ve deneyim yorumu alabilir miyim?
o kadar çok farklı yorum geliyor ki delireceğim :)



 
Yaptırmadım ama kaşlarımın arasındaki çizgiye bir ufak temas düşünüyorum. Yaptıran arkadaşlarım da var (28-45 yaş grubu kadınlar) memnun hepsi. Ama coşmamak lazım, korkunç görünenleri var.


  • lcha  (18.09.17 12:07:27) 
Ben yüzümdeki rahatsızlık yüzünden yaptırdım. Etkisini 2 ayda yitirdi tekrar yaptırcam bu aralar. Mecbur değilseniz yaptırmayın mimikleriniz çok değişiyor.


  • murty  (18.09.17 12:20:59) 
Belirgin kırışıklıkların, kaz ayağı vb. varsa ve çok rahatsız oluyorsan bu durumdan yaptır bence. İyi bir uzmana yaptırırsan güzel bir sonuç alabilirsin. Ben yaptırdım gayet de memnunum.

Bir arkadaşım beni bir kadın doktora yönlendirmişti, muayenehanesine gittim, içer, girer gitmez beton bakışlı bir sürü kadın gördüm bekleme salonunda. Sonra doktoru gördüm, aman yarabbi kendi suratı da aynı. :) Koşarak terk ettim tabi orayı.
  • old possum  (18.09.17 12:29:23) 
baby botox denen bişey var
yakın bir arkadaşım yaptırdı. çok az kırışığı vardı. onlar gitti. oturana kadar mimikler çok minik donuyor ama oturduktan sonra normale dönüyor. öyle beton gibi olmadı suratı yani.

  • interview with the vampire  (18.09.17 12:32:28) 
Kırışıklık izleri daha da derinlesmeden dudak çevresi için ben de düşünüyorum ama
hyaluronik asit ile de dolgu yapılıyor.
Sanıyorum 1 sene kalıcılıgı var.sanki bir light versiyonu gibi geliyor bana ama tabii cok detayli bir bilgim yok,onu da arastirabilirsiniz.
  • demoniclewinsky  (18.09.17 12:56:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.