[]

hazır hamburger köftesi

Evde hamburger yapmak istiyorum, hem ucuz hem hij.. yada salla hijyeniği. HAyvan gibi beş katlı falan olsun böyle.

nerden alabilirim?


 
al eti, elinle mıncır. hazırlar hem leş oluyor hem de kağıt gibi. istediğin hayvanlığı bulamazsın hazır köftede


  • cay koy geliyorum  (17.09.17 22:22:17) 
Kasaba gidip tek çekilmiş az yağlı kıyma alıyorsun yarım kilo. Bir de büyük hamburger ekmeği, göbek, domates vb. Kıymayı sadece elinle yoğurup tuz muz katmadan döküm tavaya fırlat. 5 er dakika her iki tarafını çevir bitti.


  • Tears of Devil  (17.09.17 22:33:59) 
Et ve sür kurumu. Baya iyi


  • giovanne  (17.09.17 22:34:56) 
abi tek başına yaşıyorsan ucuz olmuyor. verimli olmuyor.
(4-5 kişi aile, arkadaşları topladıysan eve o zaman tamam)

www.gold-gida.com
şunu almıştım ben. içinde 13 tane var. hani 4 katlı yapacağım desen;

1 soğan kesip en fazla yarısını kullanıyorsun, diğer yarısı, ÇÖP.
hamburger ekmeği alıyorsun, bir hamburger yapıyorsun, gerisi duruyor, hamburgerden bir süre uzak kalıyorsun, küf atıyor, ÇÖP.
kocaman marul alıyorsun, 2 yaprağını koyuyorsun, geri kalanı ile salata yapmazsan 2 güne pörsüyor, ÇÖP.
kocaman domatesi göbekten kesip 1 dilim alıyorsun, gerisi ile napacaksın tek başına, ertesi gün kahvaltıya koymazsan, ÇÖP.
kaşar peynir alıyorsun dilimli, 1 dilim koyuyorsun, geri kalan dilimleri kahvaltıda yemezsen 1 hafta sonra, ÇÖP.
tavasıydı, yağı idi, hevesini alıyorsun, 1 daha yapmaya üşenirsen 2 aya kalan hamburger dilimleri de, ÇÖP.
  • güneyli çocuk  (17.09.17 22:35:22 ~ 22:36:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.