[]

Kanatları olmayan kuşumuz :(

İyi akşamlar herkese,
Teyzemlerin bi muhabbet kuşu var ve kanatları yok. Yani var ama çok küçükler,bu yüzden kanatları bedenini taşıyamıyor ve uçamıyor. Fark ettim ki bazen kafasını çevirip kanatlarının olduğu kısma gömüyor, sizce bunu hobi olarak mı yapıyodur yoksa derisi kaşınıyor/acıyor olabilir mi??

Teyzemin söylediğine göre kanat gibi tüyler zaman zaman çıkıyormuş ama kendi kendine düşüyormuş.

Bu hayvanın ne derdi var anlamadım, ya da derdi yoktur belki, onu da anlamadım. Hiç anlamam hayvanlardan, fikirlerinize ihtiyacımız var.

Teşekkürler

 
başını yaslaması normal.

yemini bir degistirseniz? vitaminli yemler var?
  • binder dandet  (17.09.17 21:56:37) 
@binder dantet

İlk aldıklarında yavruymuş ve vitaminli yem kullanmışlar. İşe yarayacak olsaydi o zaman yarardı sanırım, ama yine de önerirseniz alalım tekrar.
  • turuncu tonlarda  (17.09.17 21:59:18) 
Kafasını o kısma gömmesi normal. O şekilde uyuyorlar.


  • Tears of Devil  (17.09.17 21:59:19) 
bi fotoğraf falan olsaydı?

annesi beslemedi mi doğduktan sonra? kuşların anne kursağından beslenmesinin memelilerde anne sütü gibi gerekli olduğunu dinlemiştim yıllar önce.
  • ya ben lan neyse  (17.09.17 22:11:29) 
uyurken:
budgiecare.org

  • güneyli çocuk  (17.09.17 22:19:59) 
@güneyli çocuk'un koyduğu fotoğraftaki gibi duruyor, ama normalmiş anladığım kadarıyla.

@ya ben lan neyse fotoğraf koyacaktım ama başaramadım, bu siteyi kullanmaktan da pek anlamıyorum.
  • turuncu tonlarda  (17.09.17 22:30:59) 
uyurken kafalarını kanatlarının altına sokmaları normal. eski bir cennet papağanı sahibi.


  • nickfury  (17.09.17 22:31:59 ~ 22:32:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.