[]

Telefon ekranı kırıldı

Millete gülerken benim başıma geldi. Çok büyük değil gerçi, sağ altta biraz çatlak var. Bunu yaptırmanın fiyatları malum. Onun dışında ucuza yaptırabileceğim hiçbir yer yok mu? İlla 300 küsür lira verecek miyiz? Telefon da piranha bu arada.




 
piranha kendi üretmez. oem'dir büyük ihtimalle o. orjinal markasını ya da daha yaygın versiyonunu bulup çin sitelerinden bakabilirsin. screen ya da screen+digitizer şeklinde durumuna göre aratırsın. düşük bi ihtimal bulursun. bulsan bile bunu taktırmak da biraz sıkıntılı olacak çok yaygın bi telefon olmadığı için.

öte yandan piranhanın en pahalı telefonu 600 lira. basıyorsa kırık camla gittiği yere kadar git patlayınca başka bişeyler bakarsın.
  • aşksız prens  (17.09.17 17:19:19 ~ 17:20:00) 
Dokunmatiğine etki etmiyorsa öyle kullan, kırık ekran havalı duruyor


  • freebird5406_2  (17.09.17 17:19:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.