[]

Tasinirken kolaylik saglayan yontemler

Onereceginiz yontemler var mi? Kitaplari soyle koy, ivir zivirlari boyle koy falan. Cok fazla kitap var koli bulmak cok zor oluyor. Ayricakocaman kocaman koliler bulamiyorum. Market kolileri hep kucucuk. Biktim vallahi ev toparlamaktan:/




 
Kolileri internetteki koli satan web sitelerinden istediğiniz boyda sipariş edin. Marketten iste, esnafla konuş falan diyenlere bakmayın bence, bütçeniz varsa cebinizden 100 lira fazla cıksın, ama başınız ağrımasın diye bakıyorum ben.


  • sopiro  (17.09.17 11:24:38) 
ben bütün kitaplarımı valizlere yerleştiriyorum her seferinde, gerekirse arkadaşlarınızdan ödünç valiz de isteyin bence, çünkü kitaplar çok ağır oldukları için kolilerle taşıması hatta evde odadan odaya götürmesi bile çok zor oluyor. tekerlekli valizler en kolayı. kıyafetleri ise hurçlara ya da jumbo boy çöp poşetlerine koyuyorum. kırılacak mutfak malzemelerini tek tek gazete kağıdına sarıp koliye yerleştiriyorum.


  • hypathia  (17.09.17 11:31:43) 
hypathia+1

ben valiz kullanmıyordum ama valiz de iyi fikirmiş.

koliler çok ufak olmasın, taşıyanlara bezginlik geliyor git gel git gel.

büyük kolilere çok ağır şeyler koyma, taşırken koli dağılıyor. büyük kolilere kitap gibi ağır malzemeyle yastık gibi havaleli ama hafif malzemelei karışık koy. valize sığmayan kitapları da o şekilde eritirsin.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (17.09.17 12:02:08 ~ 12:02:28) 
kolay gelsin.

taşınmak büyük bir fırsat bence. aylardır hiç kullanmadığını fark ettiğin bir sürü şey çıkacak. hatıra, süs, hediye vs diye düşünmeden hepsini at, sat ya da ver. bir de onları taşımakla uğraşma. üstelik yeni evin daha ferah olur.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (17.09.17 13:34:00) 
Çok büyük çuvallar al ambalaj malzemeleri satan yerlerde var. Kıyafetler yorgan nevresim kirimayacak ne kadar eşya varsa doldur. Adamlar tek seferde dünya kadar eşya götürdü bende 3 çuval çıktı gerisi kırılacak eşya ve mobilya oluyor.


  • Fritz-X  (17.09.17 14:52:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.