[]

Şimdi Napayım Soru Dİzisi - 2

www.eksiduyuru.com

Çok haklı olduğunuz için gaza geldim, kiranın kontratı da bitmişken ani bir kararla İstanbul'u terk etmeye karar verdim.

İzmir ile Muğla arasında gidip geliyorum. Herhalde İzmir'e gidicem. Git şurada otur, burada yaşa, şurası tam senlik kanka dediğiniz yer önerilerine açığım.

Sevgiler

 
izmir balon bir şehir daha önce yaşamadıysan gitmediysen sevmeyebilirsin
ben şahsen muğla bir ilçeyi daha ciddi düşünürdüm ama bekara karı boşamak kolay denebilir.

  • basond  (16.09.17 20:54:32) 
Eger istanbula gidip gelecekseniz ya da gezmeyi seviyorsaniz havaalani olayina dikkat edin bence.


  • kassiopeia  (16.09.17 23:55:36) 
Selamlar, istanbuldan kaçtığıma bir gün bile pişman olmadım. Ben izmiri seçtim. İş biraz önemli. İzmir de maaşlar biraz vasat. Övecek değilim ama hayat kolay, insanlar güzel, mesafeler yakın. Ben memnunum izmirden.

Ama beklentiler önemli. istanbulda tam olarak nelerden bezdin, sonraki hayatında neler bekliyorsun? İş açısından imkanların ne? Bunlar biraz belirleyici.

Lokasyon açısından izmir karşıyaka bostanlı aşırı güzel bence baya kadıköyün daha mahallesi daha yerlisi daha güzeli bence.
  • fosforlu cevriye  (17.09.17 01:15:47) 
@fosforlu cevriye

İstanbul'dan niye bezdik'in belgeseli şuradan: 140journos.com :)

Lokasyon'dan neredeyse tamamen alakasız çalışıyorum. O yüzden hem giderlerimi düşürmek, hem de daha keyifli kaliteli bir hayat bekliyorum. daha yerli kadıköy güzelmiş. güzelyalı ve bostanlı çok övülüyor. gönlüm kaydı.
  • otonomo  (17.09.17 01:45:15) 
Uzaktan çalışmalı isen urla tarafları bile düşünebilirsin. Daha yeni bir arkadaşım taşındı bahçeli müstakil eve 1300 lira kira veriyor daha uygun alternatiflerde var. Ama kafa dinlemelik huzurlu bir yer. Ama izmirde gezmek için araba güzel oluyor. Toplu taşıma biraz zorlayabiliyor.


  • fosforlu cevriye  (17.09.17 01:58:20) 
Yani çok huzurlu olması sıkabilir de. O yüzden beklentiyi sordum.


  • fosforlu cevriye  (17.09.17 01:58:55) 
Toplu taşıma yetersiz olduğu için mi zorluyor?

Olabilir valla Urla'ya hiç girmedim daha önce. Öyle bahçesi veya havuzu olan bir ev çok güzel olurdu. çok sıkıcı veya merkeze uzak bir yerde olmadıkça
  • otonomo  (17.09.17 02:08:31) 
Evet toplu taşıma biraz seyrek ve yavaş.


  • fosforlu cevriye  (17.09.17 02:15:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.