[]

bu nedir? (görsele bakınız)

Demin çalışma masamın duvarında farkettim. ben tam bunu çekerken 60 cm solunda bir tanesi daha belirdi. Nerden geldiklerini anlamadım ama tavana doğru çıkıyorlar şu an. Çok irrite ettiler beni. Öldüreyim mi?
Bir de bunlar yolunu kaybetmişler mi yoksa odada bir yerde bir sorun mu var?


ek: görselde tam belli olmuyor galiba. böyle solucan gibiler. ufak. nedir bu ya allah aşkına pis bir şey mi? beni hasta ederler mi?

görseli linke de ekledim.
i.hizliresim.com

 
çok anlaşılmıyor sümüklüböcek olabilir mi? eğer onlarsa zararsızdır. camdan falan girmiş olabilir.

edit: tırtıl gibi bir şey galiba.
  • Ufuk  (16.09.17 19:00:55 ~ 19:01:51) 
@ufuk, cama uzağım 3 metre kadar. öldüreyim mi? üremesinler sonra??


  • lucky strike  (16.09.17 19:03:44) 
@üğpoıuy, tam onların kaynağına yakın yerde böyle 2 haftadır bekleyen ceviz-kuru dut karışımı bir şey vardı poşetin içinde. poşeti komple çöpe attım şimdi. bundan mıdır dersin? daha fazla çıkarlar mı? öldüreyim mi bunları???


  • lucky strike  (16.09.17 19:11:19) 
ewt kesin ondsn. kurt onlar poşetten çıkmışlar. poşetin içine baktıysan da görmüş olman lazım


  • oscar  (16.09.17 19:12:20) 
@oscar, o kadar iğrendim ki incelemedim. üstten bakınca bir şey görünmüyordu. kuru dut ağırlıklı bir karışımdı.

@üğpoıuy, iyi dedin. kapatıcam şimdi. bu ikiliyi ölüreyim mi? biri tavana kadar çıktı öbürü duvarın ortasından aşağı innmeye doğru yöneldi şimdi
  • lucky strike  (16.09.17 19:15:49) 
@üğpoıuy, ama dışardalar nereye gidicek bunlar? duvarda olanı soruyoryum


  • lucky strike  (16.09.17 19:17:06) 
Deli bir hizla ureyebilirler, cam kavanoza alip disari atin. Odayi da iyice kontr edin baska var mi diye.


  • red g  (16.09.17 19:22:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.