[]

Mehmet Okur ve basketbol milli takımı

Merhaba,

Biz yıllarca Mehmet Okur'u milli takımda neden göremedik ? Kendi mi gelmedi ne oldu ?

Bildiğim kadarıyla öyle etliğe sütlüğe karışmayan zamanında NBA de oldukça başarılı olmuş bir oyuncuydu. Hidayetin geldiği parladığı o iyi kadro zamanlarında hiç Memo yoktu ?

Enes Kanter'in olayı belli tamam. Zamanında Cenk Akyol da mikrofonu yere atmıştı vs. bu tarz durumlarda spora siyaset karışıp oyuncular çağırılmıyor veya gelmiyor ama Mehmet Okur'un olayı neydi ki?

 
NBA oyuncularının milli takımlarla pek işi olmuyor, maç takvimleri yoğun oluyor sakatlanma riskini göze alamıyorlar vs. Ha baksan Gasol Parker ne bileyim Ruslar Doğu Avrupalılar falan gidiyordu milli maçlara ama bizimki birkaç defa mırım kırın yaptı sonra gelmedi/çağırmadılar.


  • angelus  (16.09.17 17:45:52) 
instagramdsn takip ediyorum kendisi ve ailesi tam amerikalı olmuşlar. bence kendisi turkiyedeki sporun da bok gibi olduğundsn sadece entrila döndüğündne bu pisliğe bulaşmayı terfih etmedi


  • oscar  (16.09.17 17:51:17) 
Tanjevicin yüzünden olmuştu hepsi. Memo milli takımın o çetesinin içinde değildi kerem Tunçeri Hidayet Nedim ender falan tam maddi maneviydi ve memo bursadan gelen bir oyuncuydu. Diğerleri çocukluktan bu yana arkadaş. Bu çete çok yanına almadı memoyu Tanjevic de arkasında durmadı artistik peşinde koşup illa şu tarihte geleceksin sakat olmayacaksin şu antremanı yapacaksın gibi şeyler dayatinca memo da sikerim sizin yapacağınız işi dedi

Bir ara Hidayet de gelişmişti o da Tanjevicin bok yemesiydi. Sonra Hidayeti almamanin kellesine mal olacağını anlayınca onu aldı ama memonun arkasında kimse durmadı. Lobi yapamadı.

Tanjevic yerine Örs olsaydı biz o dönemi daha başarılı gecirirdik hatta bırak Örsü gergin hocam olsa hatta mahmuti bile olsa daha başarılı olurduk.
  • zugas  (16.09.17 17:53:50) 
2001'de miili takım kampında mirsad'la mehmet kavga etmişti. sonra aydın örs'e ya o ya ben olayları gibi bişeyler olmuştu.

emrece.blogcu.com
  • xu  (16.09.17 17:55:38 ~ 17:58:49) 
cenk akyol'un milli takıma çağrılmamasını mikrofon olayına mı bağlıyorsun cidden:d


  • steve rogers  (16.09.17 17:56:49) 
@steve rogers

Bu seneki kadroya değil tabii ki de sanki o olay olduktan sonraki turnuvalardan birinde kesmişlerdi ve bu tarz muhabbetlerin döndüğünü hatırlıyorum. Yoksa performansını güncel olarak takip etmedim kötü olduğu için artık çağırmıyor olabilirler bilemiyorum o kadar.
  • AlsterWasser  (16.09.17 18:03:32) 
@steve rogers o dönem bir turnuva'ya katılacaktık cenk'ten başka adam gibi bir şutörümüz yoktu. sanırım cenk'in yerine birkan batuk malı kadroya dahil edilmişti. o dönem cenk'in milli takıma alınmama sebebi çok net hatırlıyorum mikrafonu yere atması ve iktidara karşı gelmesiydi.


  • xu  (16.09.17 18:05:06 ~ 18:05:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.