(2)
Kizim aşısız kopekle oynadi
Kendi kopegimizin asilari her zaman tam. Onla zaten sarmas dolas. Gecen komsunun kopegiyle de oynadi. Kizim daha 9 aylik. Kopek bunu yaladi, bu kopegin agzina yuzune elini soktu :))Ama öğrendim ki komsumuz 1 yildir, ic dis parazit, kuduz yaptirmamis. Bugun veterinere giderken soyledi. Kopegin kakdig
Kendi kopegimizin asilari her zaman tam. Onla zaten sarmas dolas. Gecen komsunun kopegiyle de oynadi. Kizim daha 9 aylik. Kopek bunu yaladi, bu kopegin agzina yuzune elini soktu :))
Ama öğrendim ki komsumuz 1 yildir, ic dis parazit, kuduz yaptirmamis. Bugun veterinere giderken soyledi. Kopegin kakdigi bahce de cok pis zaten.
Bir sikinti olur mu kizim acisindan?
0
düz adam yorumu: çocukluğumdan beri ve hala köpek kedi fark etmeksizin salma sümük severim bana bir şey olmadı. belki az da olsa içinizi rahatlatır diye yazdım.
0
Üsttekine benzer şeyler yazacağım ben de. 23 yaşındayım, kendimi bildim bileli sokaklarda kedilerle köpeklerle düşer kalkarım :)
Ama içiniz rahatlasın istiyorsanız yanınızda ıslak mendil taşıyın, her sevmeden sonra kızınıza elini silmesi gerektiğini söyleyin
0
mutlusismankedi2015
(
16.09.17)