[]

Araba lastiği satın alacağım

Başlıkta da belirttiğim gibi arabama lastik satın alacağım. Bir site buldum fakat güvenilir mi bilmiyorum. Lastik-online inşallah reklama girip kaldırılmaz. Bayağı araştırmaya çalıştım fakat net tek bir şey buldum. Çok sıkıştım kışta malum geliyor. Anadolu ajansı sunmuş sadece aa.com.tr

Bir yardımcı olun lütfen.

edit:o siteye çok güvenemedim arkadaşlar hepsiburadadan aldım. nokian tire marka, jant ebatıma göre en iyi fren mesafesi veren teke.

Taktırdığımda tekerlekçi maşallah pamuk gibi dedi.

 
doğru düzgün bir yerden alın. araba lastiği bu sonuçta. bulunmaz hint kumaşı değil :).


  • tranceforresuminglife  (16.09.17 03:02:11) 
Son kullanma tarihine dikkat et.


  • manuel mandalina  (16.09.17 03:25:10) 
hepsiburada'dan aldım ben memnunum


  • cedex  (16.09.17 07:51:02) 
kış lastiğini şimdi mi alıyorsun? şimdi taktıracaksan yazık edersin lastiğe.


  • alperz  (16.09.17 08:12:13) 
Benim bildigim lastikonline brisanin. Ama bu site o mu tam bilemedim. Mobildeyim detayli bakamadim.


  • condom kurşunu  (16.09.17 10:20:09) 
Dükkandan alın, hem üretim tarihini almadan görürsünüz hem de lastikleri saklama konusunda yardımcı olurlar.


  • reactionic  (16.09.17 11:56:44) 
kış lastiği alacaksanız şimdi almayın. eğer hakkari gibi çılgın bir kışın yaşanmadığı şehirde iseniz de kış lastiği değil dört mevsim lastik alın m+s damgalı, örnek olarak goodyear vector4 seasons veya michelin crossclimate gibi.

ayrıca bayiden almanızı, lastiğin yanındaki dot numarasını kontrol etmenizi (mesela 1503 2015'in üçüncü haftasında üretilmiş demektir) tavsiye ederim.

bir de lastiğin kodunda bulunan 91h, 91v gibi hız endeksleri ve yük endeksleri çok önemli. sadece boyutuna değil de buna da bakın.

yük endeksi
md.proty.re

hız endeksi
brownsalignment.com
  • rain when i die  (16.09.17 13:17:08 ~ 13:20:13) 
Istanbul icin bu kis icin kis lastiklerini mecburi hale getirmeye calisiyorlar.muhtemelen ilk kar yagdiginda kislik lastik disinda trafige izin verilmeyecek.
4 mevsim kislik lastik yerine gecmiyor,normal lastikten cok farkli degil kar ve buzda is gormuyor.

  • duptıs  (16.09.17 15:04:20) 
kış lastiği olayını burada tüm detaylarıyla anlattım.

f1grid.com

şimdi goodyear'dan örnek verelim. bunların nct5 eagle, efficient grip tarzı lastikleri vardır. bunlar yaz lastiğidir ama yağmur için özel yatay kanalları da vardır. bir dönem lastikçiler bunlara 4 mevsim lastiği derlerdi müşteri çekmek için ama değillerdir.

dört mevsim lastikleri (goodyear için vector4season mesela) ise sertlik olarak ne yumuşak, ne serttirler ve üzerinde m+s ve kar tanesi işareti de taşırlar. kışın kış lastiği kadar, yazın da yaz lastiği kadar mükemmel değillerdir ama çeşitli şehirlerdeki kış lastiği zorunluluğunu üzerinde bulunan m+s ve kar tanesi işareti ile delebilirler.
  • rain when i die  (16.09.17 15:31:39 ~ 15:32:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.