tanrılar kan istiyordu.
haksızlık değil, bahsi edilen 275 lira eğitim için değil; askerden kaçma ya da kolay yoldan hukuk okuma niyetiyle verildiği için piyasa şartlarında ederini karşılamaktadır. telaş etmeyin.
Onun dışında illa birşeyleri şikayet edeceksek, bu yanlış olan sistemden neden çok para alıyorsunuz kardeşim serzenişi yerine bu sistem yanlışlığının kendisini şikayet edelim.
Tüm bunlarla birlikte, boşver bana dokunmayan yılan bin yalaşın ben memur olarak işimi bilirim, bu para çok diye şikayet edeceksek de anadolu üniversitesi rektörlüğüne, yök'e ve bimer'e yazabiliriz. Ben yazmam da, durumdan rahatsız olanlar yazabilir.
Ben bu hesabı yuvarlayarak aşağı yukarı şöyle yapıyorum;
tam otobüs bileti : 2,75
öğrenci otobüs bileti: 1,75
günde 2 kere otobüse binsem; ayda 30 yılda 360
her seferde 1 lira kazanç sağlasam 360 lira
sonrası if döngüsü;
359 lira olana kadar bence bu para hakkıdır. Ama yine de şikayet edilebilineceğini düşündüğüm yerleri de üstte belirttim. Benden bu kadar.
0