[]

gittigidiyor vb. yerlerden kargo

buralardan bişey alınca haftasonu/şu gün teslim et gibi bi seçenek var mı? geldiği anda evde olunmazsa ne oluyor?




 
Kargo evde bulamazsa şubeye dönüyor, sen oradan teslim alıyorsun.


  • cakabo  (15.09.17 15:23:08) 
ama işte büyük bişeyse sıkıntı. o yüzden belirli bir gün belirtemiyor muyuz? çalışan insan nasıl hallediyor bu işleri? gidip şubeden alıp taşıyor mu öyle?


  • tepedeki psychedelic adam  (15.09.17 15:25:08) 
Cok buyukse evde bekleseniz bile geldik yoktunuz diyebiliyorlar, yukari cikarmamak icin. Basima geldi
Hepsiburada+yurtici

  • nickfury  (15.09.17 15:30:42) 
yani sonuç olarak şubeye gidip ordan getirip sen çıkarıyosun o büyük şeyi öyle mi?


  • tepedeki psychedelic adam  (15.09.17 15:33:31) 
Carlayarak tekrar getirtmisligim var ama onda da kapiya birakip gittiker cikarmasi bana kalmisti ama hepsiburadada buyuk bir urunse yukari cikarmalari gerekiyor. Oyle bir hakkin var. gerekirse hamal tutup onlarin cikarmasi gerekiyor demisti bana musteri hizmetleri. Gittigidiyordan bilgim yok acikcasi ve bu bahsettigim de uc bir ornek, benim basima gelmesi senin de gelecegi anlamina gelmez. Gerilme hemen.

Sen yine de subeyi ara
  • nickfury  (15.09.17 15:37:36) 
hepsiburada'da ek ücret ödeyerek aynı gün kargo seçebiliyorsun bazı ürünler için, o seçenekte saat de seçebiliyorsun. ben bi kere tablet almıştım, fırsattan istifade 6'dan sonra seçeneğini seçtim, işten döndüğümde gelir de kontrol ederek alırım diye. adamlar 4'de gelip bırakmış :/ heralde ellerine erken geçti, mahallede de dağıtım vardı, bi daha dönmeyelim dediler..

en güzeli kargo şirketinde kalsın, ctesi öğlene kadar teslim alabiliyosun (çalışmadığını varsayıyorum). hem kontrol edip gerekirse tutanak tutturma şansın olur.

edit: ben elektronik diye düşündüm niyeyse, mobilya falansa sıkıntı..
  • manuel mandalina  (15.09.17 15:41:52 ~ 15:43:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.