[]

almanya'da alisveris

berlin'de ne ucuza alinir?
misal abd'deki gibi teknoloji daha uygun fiyatli oluyor mu?
bir de adidas daha ucuz olur mu?
nerelerden hangi magazalardan alisveris yapilmali?
vs. vs.
bitte!

 
Alex'te primark var, bizdeki lcw ayarında fiyatları, çeşit bol.
Birkenstock terlikler ucuzdu, avm'deki dükkanda. Spor ayakkabılar daha ucuz değildi sanırım.
En güzeli gümrük yemeden internetten alışveriş yapmak, otele postalatmak.
  • manuel mandalina  (14.09.17 22:04:29 ~ 22:05:03) 
Primark +1
Bir de cumartesi-pazar günleri bazı yerlerde flohmarkt'lar kurulur. İkinci el pazarları yani. Gündelik kıyafet, ev eşyası, antika, tasarım ürünler vb. şeyler olur. Mauerpark bunların en büyüğü ve güzeli kanımca. Oradan çoook komik deredece ucuz fiyatlara çok güzel şeyler aldım.

  • akan dame  (14.09.17 22:16:41) 
primark'i ingiltereden biliyorum ama benim aradigim daha cok teknoloji, medikal urunler, belki ilginc ufak ev aletleri veya turkiye'de bulamayacagim seyler. turkiye'deki tasarim pazarlarini sik sik takip eden ve yeni kiyafet alma konusunda pek hevesim yok bu aralar acikcasi...
misal kablosuz humidifier bulamadim turkiye'de, bunu almanya'da hangi magazaya gitsem bulurum?

  • mavicorap  (14.09.17 22:28:01) 
satürn ve media markt'a bakılabilir. teknoloji konusu da değişiyor. jbl kulaklıklar euro-tl farkı göze alındığında türkiye'ye göre çok makulken marshall hemen hemen aynıydı. samsung marka telefon kayıt parasıyla birlikte n11'dekinden daha pahalıya denk geliyordu örneğin.


  • akan dame  (14.09.17 23:02:32) 
Tax refund yapabileceğin dükkan ara. Geçmiş duyurularda vardı. Amerika kadar ucuz olmasa da baya ucuza gelir


  • glamdr1ng  (14.09.17 23:13:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.