[]

staj süresi arttırılabilir mi?

merhaba, okulum uzadı ilk dönem dersim yok, staj süremi uzatabiliyor muyum? okuldan okula değişiyor mu?

mühendislik.


 
Olm sen mezun değil miydin? Stajın zorunlu süresi ne kadarsa o kadar yapabilirsin. 20 iş günü ise 25 gün de yapsan onun sadece 20 günü kabul edilir okul tarafından. Şirketin de izin vermesi gerekir. Yaz stajı ile kış stajı farklı oluyor.


  • dissendium  (14.09.17 17:36:58) 
zorunlu staj ise arttırılamaz, onun belirli bir süresi var, şirket kabul etmeyecektir.

keyfi stajsa staj yaptığınız yer ile görüşebilirsiniz.
  • benaslinda  (14.09.17 17:37:00) 
staj süresinin arttırılması şirket istiyor zaten.


  • Apocalypse  (14.09.17 17:38:00) 
her koşulda şirketle görüşülebilir ama şunu unutmamak lazım asgari ücret vermek vergileriyle sizin işverene maliyetiniz 1777 lira her işletme yapmayabilir. direk çalışan olarak alır o ayrı stajyer gibi ortalık gezdirip dolaştırmaz iş bekler

edit :olmuyor o bende üniversiteme sormuştum okul sigortayı sadece zorunllu gün kadar öder
  • alp9900  (14.09.17 17:39:48 ~ 17:40:56) 
Zorunlu staj ise okul stajını uzatmaz. Diyelimki 20 iş günü zorunlu staj ise okul senın staj yaptığın yere senın için 20 gunluk sigorta yapıyor. Sen gidip okula bunu 80 gün yapın desen bıle buyuk ıhtımal kabul etmezler.Ama eğer şu an staj yaptığın iş yerı devam et diyor ise sigortamı okul karşılamıyor sigortamı yapın geleyim diyebilirsin.


  • amonaki  (14.09.17 17:43:32) 
Şirket eğer seni beğendiği için devam etmeni istiyorsa bu stajını bitir. Uzun dönem stajyer olarak başvurmak istiyorum de. Öyle devam et. Bu sefer maaş da alırsın. Sen hala öğrenci olduğun için okulun dediklerine uymak zorundasın. Şirketin istekleri senin için ikinci planda.


  • dissendium  (14.09.17 17:43:51) 
direktör ile konuştum, sen gel biz hallederiz sigorta işini dert etme dedi. teşekkürler herkese.


  • Apocalypse  (14.09.17 18:44:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.