[]

yurtiçi kargo müşteri temsilcisine nasıl bağlanıyoruz?

gültepe şubesine ulaşmaya çalışıyorum ama o numarayı arayınca genel çağrı merkezine bağlıyor. yani hiçbir şekilde bir insanla konuşamıyorum.
kargomu ben adreste olduğum halde teslim edilemedi yazmışlar da, tekrar göndermelerini isteyeceğim.



 
twitterdan ya da facebooktan genel merkezle iletişim kurmayı dene. sosyal medyadan daha hızlı dönüyorlar.


  • sta  (14.09.17 16:09:01) 
öncelikle seni bu kadar iyimser olduğun için tebrik ediyoruz. o dediğin mucize olur. en temizi direkt şubeye çökmek.


  • orijinal nick bulamadim  (14.09.17 16:09:18) 
şubeye giderim normalde ama ya şu an şubede değilse boşuna gitmiş olmak istemiyorum :(


  • nıç  (14.09.17 16:13:58) 
Tatlimmmm sen nerede yasiyorsun? Adamlar sen evde oldugun halde paketi sana teslim etmemisler, tekrar getirme ihtimalleri var mi sence?


  • balpolen  (14.09.17 16:15:26) 
Eşim çalıştığı için tüm kargoları şube adresi veririm. Geçen yurtiçi kargo gittim tam 11 kişi vardı kargosunu teslim almak için gelen hepside evde bulunamayan kişiler kucağında bebeği ile gelen kadın bütün gün bebekle evdeyim kurye nasıl geldi beni bulamadı diye bağırdı çağırdı. Her gelen aynı şeyi söyleyerek homurdanarak gitti. Yurtiçi kargo pek birşey bekleme


  • Fritz-X  (14.09.17 16:36:31) 
Çağrı merkezini aradığımda müşteri temsilcisine nasıl bağlanırım diye sormuştum :( biliyorum boktan olduğunu ama benim tercihim değildi. Anlıyorum yurtiçi kargo kötülemek istiyoruz hepimiz ama cevabı bulamadım. :)


  • nıç  (14.09.17 21:10:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.