[]

beni mahveden entry

eksisozluk.com

çok sevdiğim 2 kişi oldu hayatımda. yıllar sonra onlarla karşılaşıp aynı şeyleri yaşasam ne yaparım diye düşündüm. çok kötü oldum.
böyle bir şey yaşadınız mı? belki başka bir hayatta dediniz mi?
böyle şeyleri sallamaz mısınız yoksa?

 
Severek ayrıldığım kimse olmadı sanırım. O nedenle, karşılaştığımda verdiğim tepkiler de bu şekilde değil, çok daha sıradan.


  • lcha  (14.09.17 14:19:02) 
bayağı boş bir entry bence.

hiç yoktur böyle şeylerim. ilişki bitmişse bitmiştir.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (14.09.17 14:23:30 ~ 17:59:49) 
Bir de kızına unutamadığı eski sevgilisinin ismini vermiş sanırım, çok saçma. Sallamam.

Eski sevgilimle metroda karşılaşmıştık, hem de iki kere. Naber nasılsın, o kadar. Sonra mail atmış bir kahve içelim mi diye. Sevgilim var kusura bakma dedim. Bu da böyle bir anım:p
  • peggy  (14.09.17 14:24:48) 
çocuğuna eski sevgilisinin adını vermek bence kimse kusura bakmasın da romantik momantik değil. eşe karşı yapılmış kocaman bir ayıp. eş yarın öbür gün bunu öğrense nasıl üzülür.

ben de zamanında "gelecekte bir gün seninle mutlaka.." dedim, ama sevgilim için değil, yıllarca sevdiğim kişi için. şimdi ise alakam yok. onu görsem moda'da çocuğuyla dondurma yerken falan çok sevinirim. konuşuruz, güleriz ama hiç içim sızlamaz.

böyle şeyleri sallamamak için başkasına aşık olmak gerekiyor. entry'de bahsedilen durumda da adam eski sevgilisini unutamamış ve dolayısıyla karısına aşık olmamış. ama gene de evlenmiş çocuk yapmış. bile bile lades. karısına yazık.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (14.09.17 14:29:58) 
kötü bir kurgu ama türklerin seveceği türden romantizm içeriyor. eski sevgilinin ismini kızına vermek, çocuğun kadına sebepsiz ısınması, yıllar geçmiş ama hiçbir şey olmamış gibi adamın aşka dair sorular sorması ve kadının da uysallıkla cevap vermesi.

buna inanman, iflah olmaz bir romantik olduğunu gösterir.
  • lat menat uzza  (14.09.17 14:31:25 ~ 14:32:26) 
ilk sevgilimi eşi ve bebek arabasıyla görmüştüm. ben de onun ilk sevgilisiydim. birbirimizde yerlerimiz özeldir. dramatik bir olay yaratmamak için bakmadım bile hızla yürümeye devam ettim. insan olarak değer vermek dışında his beslemediğim için "mutludur umarım" diye içimden geçirdim o kadar. arkadaş ortamında eski sevgililerim çocuk bile yapmış geyiğine vesile oldu bir de.

onun dışında da bir tane severek ve sevilerek ayrıldığım sevgilim olmuştu. facebookta eşiyle fotolarını görünce içimde oluşan histen anlıyorum ki karşılaşmayı istemezdim. karşılaşırsam da samimi ve arkadaşça davranıp hal hatır sorardım heralde. müthiş büyük bir aşk değildi ama şu ana kadar hayatımı birlikte geçirmeyi hayal edebildiğim tek kişi olduğu için, "umarım paralel evrenlerin birinde birlikteyizdir" derim. dedim.
  • akil kupuru  (14.09.17 14:41:23) 
Sallamam.
Yazıdan da etkilenmedim boş bir yazı +1
Saçmalık.
Ayrıca yine yukarıdakilere katılıyorum eski sevgilinin adını çocuğuna vermek ne saçma şeydir ya.
  • mutekebbir  (14.09.17 14:49:45) 
Hikayenin uydurmasyon olduğu çok açık ama yine de okurken sinir oldum, berbat bir entry. Aklıma o adamın karısı geldi direkt. Eski sevgiliye takık erkek modelinden tiksinti geldi artık. Aradan 10 sene geçmiş hala edebiyat hala arabesk.

Bana gelince, ben kimseyi (yani ex'lerimi) 1 seneden fazla (ki o bile çok) sallamam. Genelde ayrılıktan sonra 4-5 ay acı çekerim ama sonra unutur yoluma bakarım, başkalarından hoşlanmaya başlarım. Ex'lerimi görünce de, görmemezlikten gelirim, olumlu olumsuz bir şey hissetmem.
  • i m cool with that  (14.09.17 14:57:33 ~ 14:58:20) 
boş bir yazı +1

ıssız adam saçmalığının son sahnesinin moda'da geçen versiyonu gibi. dönmüşler, gülmüşler de bir gülüş içinde neler söylemişler, bak bak. madem bu kadar iyiydi iletişiminiz neden ayrıldınız? iç sesler konuşuyordu ya o filmde. aynı sahne işte. geçiniz!
  • windowsguvenlikduvari  (14.09.17 15:04:37) 
Teşekkürler herkese, duygusallığımı şey yapıp attınız. Bundan sonra umrumda değil bu tür yazılar ve olaylar, hiçbirine de inanmam.


  • diffarentiationation  (14.09.17 15:22:00) 
istanbul kanatlarimin altinda'ya birebir katılıyorum.

ondan sonra, "evlilikler neden yürümüyor?"
doğru seçimler yapılmıyor, egoyla hareket ediliyor da ondan.
evleneceğim diye gaza gelmek, sırf yapmış olmak için yapmak kadar sakıncalı bir şey yok.
birini seviyorsanız, onu seviyorsunuzdur.
aklınız başkasındaysa, aklınız başkasındadır.
mış gibi davranmak hiçbir şeye çözüm olmuyor.
isterseniz beş ayrı insandan on çocuk yapın, olmayınca olmuyor.

evlilik için aşık ve mutlu olduğunuz insanla evlenmek en büyük şartlardan biri olmalı bence.
  • blatta hiberna  (14.09.17 20:43:45 ~ 20:44:26) 
bu boktan yazidan etkilenip nasil mahvoldun dostum? 100 kmden uyduruk oldugu belli oluyor.

hic karsilasmadim. karsilassam bir tepkim olmazdi saniyorum. merhaba,merhaba. hayat devam ediyor..
  • tabudeviren  (15.09.17 08:38:36) 
ucuz türk filmi sahnesi
geçiniz
dondurma da sevmiom zaten
  • superb  (15.09.17 10:55:29) 
Geçen rüyamda gördüm: Eski sevgilimle barışıyorduk. Geçmişten falan konuşuyorduk. Uyanınca bir süre tabii etkisinde kaldım gördüklerimin.

Normal hayatta düşünmüyorum.
  • sen git ben geliyorum  (16.09.17 07:51:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.