[]

Ptt takipsiz kargom gelmedi napabilirim?

2 gün oldu kesin gelmesi gerekiyordu normalde 1 günde bile gelir. Bundan sonra gelme ihtimali %10 falan. Napabilirim yapacağım bir şey var mı?

İzmirden ankaraya gelecekti acaba ben mi yanlış biliyorum daha uzun mu sürüyor ki?


 
abi ptt'de takip numarası 50 kuruş? neden böyle bir riske girdiniz ki? kaybolmuştur 2 günü geçtiyse arayın ptt yi isimden sorgulama yapsınlar.


  • Tears of Devil  (14.09.17 10:46:08) 
Yollayan kişi öyle demedi ya :( tamam bi deneyeyim


  • freetakilir  (14.09.17 11:00:40) 
Yok 2 yeri aradım kimse bişey söyleyemiyor. O zaman kayıp için mi başvurcam ben?


  • freetakilir  (14.09.17 11:08:59) 
online alışveriş mi yaptın başkan :( düdüklemişler sanki ya :/


  • Tears of Devil  (14.09.17 11:11:46) 
Yok online değil birinden ps4 oyunu aldım. Adam gönderdiği şeyin resmini bile çekti ya. Üzerine her şeyi yazmış falan. Pttye gidip onu gösterdim zaten bak böyle bişey olucaktı dedim. Adam da dhden güvenilir biriydi. Dolandırılma değil gibi.


  • freetakilir  (14.09.17 11:21:57) 
oo hemde pd4 oyunu (incecik) ben hadi belki büyük bir parçadır vb diye 50 kuruş dedim takipli kargo hizmetine. böyle minnak şeyler için ptt de takipsiz hizmet olmaması lazım zaten.

ptt.gov.tr

şuraan bir gönderi ücreti hesaplama ekranına gir bak istersen. takipsiz gönderim seçeneğini kaldırdılar böyle şeyler için.
  • Tears of Devil  (14.09.17 11:26:01) 
Cok guvenme elemana bence dolandiriliyorsun.


  • goodman  (14.09.17 12:36:59) 
knk ne oldu la aydınlat bizi


  • Tears of Devil  (15.09.17 10:32:49) 
abi ben yollanalı 2 gün oluyo dedim ama karıştırmışım. adam öğle yolladı. bu kargolar eğer çok erken saatte verilmiyorsa verildiği günün ardından yola çıkıyor. yani adam diyelim çarşamba günü saat 12de yolladı. bu perşembe sabah yola çıkar akşam burada olur. sonra cuma burada olmasına rağmen dağıtım için de bekler. diğer gün dağıtılır. yani YOLA ÇIKTIKTAN +2 gün sonra gelir. bu mantıkla benim kargo çıkalı 1 gün oluyordu. benim yaptığım hata buradaydı. şimdi de cumartesi pttler kapalı. pazartesi soracağım. gelmemesi için hiçbir neden yok valla. bu ptt şubesi baya bilinir de.


  • freetakilir  (15.09.17 12:49:20) 
evet haklıymışım. kargo geldi.


  • freetakilir  (20.09.17 21:05:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.