[]

rahatsızlığım ne?

öncelikle 8 saat uyuyorum ama yine de dinlenemiyorum. gece uykum bölünüyor galiba sık sık. vücudumda bi uyuşukluk hissi oluyor sabah kalktığımda, kendime gelmem uzun sürüyor. devamlı halsizim sanki.

mesaideyken nerdeyse her gün baş ağrısı oluyo son bi iki haftadır.bazen az bazen çok.

geceleri yatarken elim ayağım yanıyor resmen. soğuk yer arıyorum onlara.

kilo sorunum yok. daha önce bu şikayetlerden bi kaç defa doktora gittim tahlil yaptılar. şekerim normal, b12 ve folik asit az bişey eksik çıkmıştı. onlar için ilaç kullanmıştım.

başka bi rahatsızlık olabilir mi acaba bu belirtiler? doktorlar çok sallamıyor gibi geliyor, o yüzdn soruyorum.

yaş:29 cinsiyet: erkek

 
Haftada kaç tane ağrı kesici kullanıyorsunuz? Sadece baş ağrısı mı yoksa sırt boyun kaslarında ağrı var mı? Fibromiyaljiyi bir araştırın, belirtiler varsa fizik tedavi hekimine gidin.


  • curukturpkokusu  (14.09.17 10:53:04) 
Kansızlık da yorgunluk ve ateş yapar.


  • funl  (14.09.17 11:32:10) 
Bu belirtiler bir çok nedenden olabilir. Doktor tahlil sonucuna göre bi tedavi uygulamış. Tekrar gidip "şunlar yapıldı ama şikayetlerim geçmedi" demen lazım. Şikayetlerin geçene kadar git.
El ayak yanması için bir de cildiyeye git.
Yorgunluk hali çok çok nedene bağlı olabiliyor. Kardiyolojiye bi git, kalp damar bakılır onu bi elemiş olursun.

Beslenme düzenin nasıl, dengeli besleniyor musun, hareket ediyor musun. Değilse düzenle.
Stres var mı, varsa stres de yapar.

Doktorları önceden araştırıp öyle git.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (14.09.17 11:33:21) 
genel muayene yaptırın kendinize. tiroitleriniz normal mi vitamin eksikleriniz var mı. kolestrol de başağrısı yapıyor. birde hepatite baktırın.


  • for day to break  (14.09.17 11:34:55 ~ 11:35:24) 
D vitamini eksikliği de olabilir ona da baktırın


  • blueprints and cigarettes  (14.09.17 11:51:06) 
doktorlar sallamiyorsa ciddi bir sey degildir.


  • fayfim  (14.09.17 12:19:46) 
aynılarını ben de yaşıyorum ve depresyonda olduğumu düşünmeye başladım. ay hev rizıns.


  • poison pill  (14.09.17 14:19:45 ~ 15:02:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.