[]

Kontrat bitmeden çıkıp başka kiracı bulma

Selamlar,
Kontrat bitmeden çıkmam gerekti. Ev sahibi ile yeni kiracı bulduk yerime. Sağolsun hiç problem çıkarmadı. Yeni kontrat da yapıldı yeni kiracı ile. Kanunen benim bir şey yapmam gerekir mi? Yani evle bağımı kanuni olarak nasıl koparacağım? Google'da pek net bir şey bulamadım.
Teşekkürler


 
anlaştıysanız ev sahibi razı olduysa bir şey yapmanıza gerek yok. çok pimpiriklendi iseniz ev sahibi ile buluşup kira kontratlarını karşılıklı olarak yırtıp atın ve ibra sözleşmesi yapın. ev sahibi bir kağıda 1.1.2017-1.9.2017 tarihleri arasında kiracım olan x izmir karşyakadaki evi 1.9.2017 tarihinde tarafıma sorunsuz olarak teslim etmiştir. herhangi bir kira borcu bulunmamaktadır. depozito olarak tarafıma verilen 1000tll teslim edilmiştir yazıp imzalasın. sizde teslim aldım yazıp imzalayın.

faturalarınız varsa üstünüze elektrik su doğal gaz kapatın.
  • fosforlu cevriye  (13.09.17 23:28:03 ~ 23:28:38) 
Yukarıda söylenen mantıklı. Ben de direk yebş kiracıyı bulup çıkmıştım. Sonra faturaları kapattım.


  • geçerkenugradım  (14.09.17 00:46:04) 
Pardon abonelikleri.


  • geçerkenugradım  (14.09.17 00:46:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.