[]

triple whopper mı yarım kilo et mi?

Geçen gün hayvan gibi acıktığımda (zaman zaman olur) bir alısveris merkezinde burger king oldugunu gördüm ve girdim. Ne zamandır triple whopper yemiyordum, fiyatına baktığımda 26 küsür lira olduğunu gördüm menünün.....

26 lira yarım kilo et demek.

hangisini seçerdiniz? yarım kilo et mi yoksa triple w. mı?

(veganlar ıcın opsiyon: 3 kilo bamya)

 
yarım kilo et tabii ki. ama güzel yemek yaparım tabii, burger king de neymiş, aynı klasmanda bile değiliz o çapsızlarla.


  • soso  (13.09.17 22:59:46) 
yarım kilo fazla bile 200-300 gram et yeter. yanına pilav, salata bir şey yap. 26 liradan çok daha ucuza gelir.


  • idexo  (13.09.17 23:00:06) 
Vegan değilim; bamya.


  • sopiro  (13.09.17 23:17:37) 
cevabı sorunun içinde.evinde pişirip yeme gibi bir imkanın varsa diğer opsiyon düşünülmemeli bile.


  • mungojerry  (13.09.17 23:28:47) 
100 defa sorsan 100 defa yarım kilo et derim.


  • nawar  (14.09.17 00:16:21) 
bu amerikalılar yapıyor ya, steak diyorlar adına da. kor ateşte kocaman bir et parçası ve 2 sivri uçlu uzun çatalımsı şeyle çeviriyorlar. eğer yarım kilo eti onunla yapacaksak ölüm mü yoksa yarım kilo etmi desen yarım kilo et derdim, kim şeyapar whopper'ı.

bir de bamya o kadar pahalı mı hakikaten var arkadaş.
  • mete kudur  (14.09.17 00:19:46) 
Whooper, şaka şaka tabi ki yarım kilo et.


  • Lim5  (14.09.17 00:52:22) 
Bamya cidden pahalı. Pazarcılar sever çünkü hemen tükenir. Seveni çok var aslında.
Brn olsam direkt burger yerdim, kim uğraşıcak o kadar et falan bir de toplaması yıkaması var. Ha vaktim vardır uğtaşırım, misafirim gelecektir yaparım. Bana biri yaparsa yerim ama. Gömerim affetmem. Hem de bu burgerler tamam sağlıksız falan ama lezzetli bi yandan da.

  • [GODDARD]  (14.09.17 02:36:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.