[]

Direksiyon dersinden sonra çok yorgun hissetmek

6 ders oldu. Hoca mekanikleri iyi kavradın ama kendi başına karar veremiyorsun diyor. Çok düşünüp uygulamada zorluk yaşıyorum, iki saat dersten sonra tüm gün acayip yorgun ve sinirli hissediyorum. Size de böyle mi oldu öğrenirken merak ediyorum (Kadınım, teknik konulara da çok yatkın değilim.) Erkekler bu işi kendi kendilerine öğreniyorlar galiba?




 
nasıl bir cevap bekliyordun? sana tecrübesini anlatmış adam. fikir vermiş. araba zaten kendi kendine öğrenilir temel konular öğrenildikten sonra.

6 dersten, günde 2 saatten araba hala araç sürerken karar veremiyorsan zaten trafiğe çıkma. bu sinir ve öfkeyle kazadan başka bir şeye yol açmazsın.
  • mahone  (13.09.17 21:11:12) 
acemi yorgunluğu bu. dert edip motivasyonunu düşürme sakın. erkekler türlü denyoluklarla öğreniyorlar bu işi. herkes her şeyi kitabına uygun ve hiç hata yapmadan öğrenemez. kadını da erkeği de aynı şekilde. sıkma canını. pratik yaptıkça her şey güzel olacak. bol şans.


  • hemsta  (13.09.17 21:22:06) 
bende de oluyordu. gayet normal.


  • sttc  (13.09.17 21:52:15) 
Kendini kasıyorsundur, stres yapıyorsun muhtemelen. Sürüşün doğal, içten gelen bir hale (yani üstünde çok düşünmeden) gelince belki rahatlamak için araç sürersin.


  • reactionic  (13.09.17 21:56:20) 
zamanla geçer, imkânın ve zamanın varsa rahat bi hocayla ek sürüş dersi al. teknik konuların sürüşle pek bi alakası yok, yalnızca motor refleks edinene kadar çok düşünerek kullandığın için yoruluyosundur.


  • yuto  (13.09.17 23:48:48) 
efsane yoruluyodum ya sanki 10 saat otobüste gitmiş gibi oluyodum yani normal kasmaktan oluyo sanırım.


  • semaforo de medianoche  (14.09.17 05:24:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.