[]

koşanlar falan?

istanbul, anadolu yakasında ve kadıköy - bostancı arası rotalarda koşan kimselerin olduğu gruplar biliyor musunuz? facebookta biraz aradım ama pek bir şey bulamadım ve gruplar halinde koşan insanlar da görüyorum açıkçası. evet, ilk kontağı internet üzerinden yapmak yanaşıp "psst, sizle koşabilir miyim?" demekten daha kolayıma geliyor.

ayrıca, duyuru bünyesinde de bu rota üzerinde koşan/koşmak isteyen insanlar varsa ve kondisyonlar da birbirine yakınsa böyle şeyler yapabiliriz. hatta 1 saat içinde koşuda olucam ben, beraber akalım diyenler beni yeşillesin.


 
Adidas Runners Caddebostan'da koşuyordu sanırım.

www.instagram.com
www.facebook.com

Bir de Adım Adım var:
www.instagram.com

Maalesef ben karşının koşucusuyum, yoksa gelirdim.
  • chicha  (13.09.17 19:41:31 ~ 19:42:10) 
Bostancı-küçükyalı civarı Intersport grubu var. Çarşambaları 20:00'de IBB tesislerinde antrenmanları.

edit: yahu bostancıya kadar gelme ihtimaliniz varsa, üç dakika ötesi küçükyalı o yüzden söyledim ben. IBB tesisi küçükyalı sahilde büyük bir egzersiz alanı.
  • sopiro  (13.09.17 19:52:23 ~ 14.09.17 14:06:56) 
Internations.org

Burada da asian side runners grubu var. Premium uye olursan etkinliklere katilabiliyorsun.
  • japon askeri  (13.09.17 20:50:51) 
hepinize teşekkür ederek maalesef bana uyan bir öneri henüz göremediğimi belirteyim. Adidas Runners'ın bu haftaki programına baktım da genelde Avrupa yakası ağırlıklı ve baya faso fiso bir şey gibi duruyor. İBB tesisi nerede bilmiyorum, rotamın üstü değil. Bostancı - Küçükyalı da gene ha kezâ öyle. koşmak için 3-5 insan bulmak adına da hiçbir siteye premium üyelik almam.

hala bir şeyler arıyorum yani.
  • i drive the hearse  (14.09.17 00:38:13) 
Moda'da bir grup vardı, instagram'da görmüştüm ama şu an bulamıyorum isimlerini hatırlamadığım için.
biraz daha araştırayım.

  • demoniclewinsky  (14.09.17 00:46:43) 
birkaç site buldum, insanların işine yarayabilir diye bırakıyorum.

www.footerist.com
pumaigniteistanbul.com 1 Ekim'de, Caddebostanda Puma'nın düzenlediği bir yarış.
rundamental.com Bu da İstanbulda bir grup, bugün 19:30'ta Yeniköy Caffè Nerodan çıkacak bir koşuları varmış hatta. gene bana uymuyor ama olsun, bilin.

the search continues.
  • i drive the hearse  (14.09.17 14:10:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.