[]

bisiklet

bisiklet yollarının olmadığı yokuşlu ve trafiği olan bir bölgede oturuyorum.yine de hareketsizlikten kurtulmak için günde 1-1,5 saat kullanmak için bisiklet alayım diyorum.ne kadar para ayırmam gerek?




 
Sıfır mı almayı tercih edersiniz, ikinci el mi? Sıfır için 1500-2000 tl arası, ikinci elde de 1000 tl üzeri şehir bisikleti bakabilirsiniz.

Carraro, Sedona, Bianchi gibi markalara yönelebilirsiniz, bütçeyi biraz daha artırabilirseniz Specialized, Trek, Giant, Merida modellerine bakmanızda fayda var.
  • chicha  (13.09.17 17:10:57) 
bisiklet yolu yok, yokuslu ve trafikli yerde ben olsam bisiklet yerine yurumeyi tercih ederim. araclarin yanindan gitmek gercekten tehlikeli. cok yokus da canindan bezdiriyor. bisikleti bir arkadaasinizin evine birakabiliyorsaniz super olur. specialized'in en ucuz modeli sirrus var, 1950tl guzel gayet. bir de kask icin 200tl civari en az ayirmaniz lazim.


  • jimicik  (13.09.17 17:16:07) 
@jimicik en kötü ihtimalle arabanın arkasına atıp uygun bir yerlere giderim.


  • saykotek  (13.09.17 17:24:21) 
Min 1000 tl.

Sureceginiz parkur asfalt anladigim kadarıyla. V fren, amortisörsuz maşa ve 40 ile 32c arasi lastik tavsiye ediyorum.
Dag bisikleti alıp kendinizi yormayın.
Hidrolik frene kalın tekerleklere amortisörlere gerek yok. 1000 tl ile salcano carraro sedona sıfır alabilirsiniz. Ya da ikinci el merida giant vs. de olur 1500 bandina. Bant yükseldikçe ise daha kalburüstü markalar ve donanimlar alabilirsiniz. Alirken de olabildigince hafif olmasina ve donanimlarina dikkat edin. 1299 tlye decathlinda yol bisikleti var btwin ama giriş seviyesi icin şehir bisikleti tavsiyemdir.
  • karacigerim vur kadehlere  (13.09.17 17:46:31 ~ 17:48:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.