[]

diyetisyen var mi?

merhaba. aramizda diyetisyen var midir acaba? bu online diyetisyenlik hizmeti olaylari ile ilgili fikirlerini duymak isterim. faydali olur mu yoksa para tuzagi midir? adama para odeyip sonra ayda 3 Kilo verme diyeti diye googlea yazdigimda karsima cikacak bi diyeti copy paste ile onume koymasini istemem. bu konuda deneyimi olan var mi?




 
Kayınbiraderin nişanlısı diyetisyen.
Online danışmanlık da veriyor istersen.
İlgilenirsen özelden atayım bilgilerini.
  • cakabo  (13.09.17 14:18:54) 
@cakabo at hocam sana zahmet. ama aslinda mevzu diyetisyen bulmak degil, ise yarar mi yaramaz mi onu ogrenmek. sisko olmaktan ve bir turlu doymamaktan cok sikildim cunku.


  • fayfim  (13.09.17 14:21:50 ~ 14:22:35) 
sadece diyetisyen değil de ben online personel coachla anlasmıstım.. hem spor hem yeme vardı 2 ayda inanılmaz fark etti kilom vucudum da sıkılaştı.. Sonrasında sporu falan bıraktım ama şimdi bi kaç kilo alsam bile vucudumda dengeli dağılıyor.
kısacası ben sana referansı bol olan bı personal trainer tavsıye ederım

  • polypropylene  (13.09.17 14:28:22) 
@poly
özelden traineri yazabilir misin?

Online diyet olayi ise yariyor ama karsidaki muhattabin kesinlikle diyetisyen olmasi lazim.Diyetisyen olmadan bu isi yapan cok.Ben biriyle calistim, tum kan testlerini istedi,yasimi, kilomu tum bilgileri toparladik.2 gün sonra listemi yazdi.Birebir takip oldugu icin iyi sonuclarda aldim.Stildiyet var instagramda,iyi sonuc alan cok,genc bir diyetisyen hanfendi yönetiyor.Ben baska birinden almistim bu hizmeti.
  • maria puder  (13.09.17 14:36:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.