[]

1,5 yıl önce gelen trafik cezası?

kamera ile çekilmiş hız sınırı geçilmiş 412 tl ceza gelmiş.. ama tarihe bi baktım taa mart 2016!

Buna itiraz edilmiyor mu ya? belli bi zamana kadar bildirme süresi yok mu bu cezaların? napcaz ödeyecek miyiz yani?

edit: internette 1,5 yıl sora gelen geçersiz yazıyor falan ama kesin bilgi değil hiç biri.. birde cezanın kesildiği tarih 15 mart.. yani kaba hesapla 2 gün sonra 1,5 yıl geçmiş olacak.

Bi çakallık mi yapmış yüce devletimiz ne dersiniz?

 
ceza size posta ile yeni mi geldi, yoksa cezanın varlığından internet yolu ile mi haberiniz oldu?


  • kibritsuyu  (13.09.17 13:39:27) 
size 1.5 yıl sonra tebliğ edildiyse itiraz edin. gerçekleştiği takvim yılının son gününe kadar tebliğ edilmesi gerekiyor.


  • embermane  (13.09.17 13:58:09 ~ 13:59:44) 
evet posta ile bugun geldi..

itirazı nereye yapabilirim?
  • polypropylene  (13.09.17 14:25:15) 
varsa trafik mahkemesine, yoksa sulh ceza mahkemesine itiraz edilir.

gelen cezada da yazar zaten itirazı nereye yapacağınız.
  • trajikomix  (13.09.17 14:29:24 ~ 14:29:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.