[]

iphone x'i çirkin bulan tek kişi ben miyim?

sözlük yorumlarına bakıyorum da herkes bi uçmuş. apple ürün tasarımlarını çok beğenen bir insan olarak bok gibi buldum. köşeleri, genişliği son derece kaba görünüyor. oysa s8 öyle miydi://




 
Sonuçta daha kendisini görmedik. Elimizle bi tutalım bakalım. Ama ben de daha farklı bekliyordum. Üst sensörlerden kendileri de raharsız herhalde baya baya övdüler şunların güzelliğine bakın diye. İşlevsellik iyi ama ekranın üstüne olmamış gibi


  • intihar etsem de kendime gelsem  (12.09.17 22:58:16) 
iPhone X, Apple'ın fiyat arttırma politikasının ilk adımıydı. Artık 650 dolardan çıkacak iPhone'ları unutun. Apple'ın iPhone X'deki Face ID'yi iPhone 8'e koyamayacağını mı düşünüyorsunuz? Tabiki de koyardı ancak fiyatını şak diye 999 dolar yapınca herkes bir yuh! çekerdi. Şimdi iPhone 8 ve iPhone X diye ikiye ayırdı ve X'e 999 dolar dedi.

Tasarıma gelirsek o da ara kademe olduğu için bence böyle oldu. Seneye o üstteki barı kaldırırlar ve köşeleri keskinleştirirler (iPhone 4S ve 5 tasarımı gibi) o zaman adama benzer ama bu sefer alt seviye cihaz çıkarmayacakları için artık fiyat bandına 999 dolardan devam ederler. Düşüncem bu.
  • mr.goodcat  (12.09.17 23:05:05) 
Bence normal, tüm telefon tasarımları aynı yere gidiyor artık. Efsane değil kotu de değil.


  • doxanikee  (12.09.17 23:05:56) 
Ben de sevmedim, ekran niye üstteki kameranın ıvır zıvırın yanına kayıyor ki, oranın düz siyah ya da beyaz neyse bir çizgi olması lazımdı.


  • i was made for you  (12.09.17 23:47:58) 
bence güzel


  • burya  (12.09.17 23:49:57) 
iPhone kullanmayı ve apple ürünlerini çok seven biriyim, beğenmedim. Çerçevesiz ekran güzel ama üstten iki kenara kayan ekran son derece çirkin gözüküyor. Saati ve diğer işaretleri de zorla o iki kenara sıkıştırmışlar gibi. Ayrıca eğer Face id’nin ekran kilidi açma hızı tanıtımdaki gibi olacaksa felaket çünkü mevcut cihazlar touch id ile nerdeyse kilit ekranını bile görmeden ana ekrana ulaşabiliyor.


  • voyager 1  (13.09.17 00:40:19) 
Mi Mix 2 tanıtıldı birkaç gün evvel, tasarım açısından yanına bile yaklaşamaz bana göre.

www.youtube.com
  • murakami  (13.09.17 01:00:35 ~ 01:02:28) 
çirkin. Samsung s8'de altta üstte daha fazla boşluk var ama daha "bütün" hissi veriyor az-eşit boşluklarla. Video vs. izlerken de daha iyi. Bunda kesilmiş üst kısım çirkin bence. (gerçi videoda o kısım siyah olsa çerçeve gibi görünür anlaşılmaz bile)

ha oled ekran süper olur (samsung kullanıcılarının yıllardır kullandığı şey) ama Apple kullanıcıları için büyük ve çok güzel yenilik. Oled şarj süresini de etkileyecektir diye düşünüyorum.

ve evet apple yine fiyat artırmaya ve üst modele yönlendirmeye oynuyor. Sekiz yedinin aynısı gibi, yenilikçi bir şey istiyorsan 1000 dolar vereceksin diyor. Aynı yıllarca 16gb ve 64gb koymaları gibi, düzgün bir şey istiyorsan parasını verip 64gb'a çıkacaksın diyordu bunda da ekranla tasarımla yapmış aynısını.
  • rodriguez2  (13.09.17 01:06:35 ~ 01:08:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.