[]

brüt maaş sorunu

Sayın Romalılar,
İlk defa brüt maaşla çalışacağım o yüzden bir aydınlanmaya ihtiyacım var. Şöyle ki parttime haftada 20 saate brüt 1283 tl dediler. Neti ne olur acaba?
Hesaplama siteleri asgari altında olunca hesaplamıyor. PArttime olunca iş değişiyor anladığım kadarıyla. Acaba sayın devletim maaşımın ne kadarına el koyacak bir aydınlatır mısınız?


 
Haftada 50 saat saatlik ücret 7.96 14 Ağustos 9 Eylül arası 898 lira aldım ben

Puantaj toplamı 1.113 tl ek gelirler 67.8 tl özel kesintiler 83.50


Brüt gelir 1181 tl yasal kesintiler 336 tl Net 844 özel kesintiler -83 agi 133 tl maaş 894 belki yardımcı olur benimde ilk maaşım bilmiyorum
  • alp9900  (12.09.17 14:32:31) 
bekarım çocuğum yok. öğrenciyim agi yine de veriliyor mu


  • nymphe  (12.09.17 19:44:28) 
Aynı durumdayız bana verdiler agi


  • alp9900  (12.09.17 22:36:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.