[]

Ev telefonuna faks cihazi nasil baglanir?

Selamlar,

Turktelekom dan ev telefonu hatti baglatmak icin basvuruda bulunacagim, musteri hizmetlerine sordugumda cihaz uyumlu oldugu surece ayni hatti faks olarak da kullanabiliyormusuz. Ben de bu teknik islerden pek anlayamiyorum, daha once faks kurulumu yapmadim, yani hem faks hem telefon ozelligi olan bir cihazdan bahsediyorlar degil mi?

Secenek A

Tek bir ev telefonu hatti alip, bahsettikleri Tel ve faks a uyumlu cihaza hatti baglamak

Secenek B

2 farkli numara hatti alip birini telefona bir digerini faksa baglamak

bu iki yontem oluyormus, ben haliyle A yontemini gerceklestirmek istiyorum, cihaz olarak su yandan telefon ahizesi olan faks cihazlarindan almam gerekiyor degil mi? Sonra bu hat kablosunu bu faks cihazina bagladgimda islem tamamlanmis oluyordur heralde? Cok mu basit dusundum ya :/ Bilale anlatir gibi anlatsaniz cok makbule gecer.
Sevgiler

 
tek hatta sorunu çözebilirsin. hattın ucuna hem telefon hem de faks ozelligi olan bir cihaz bağla. cihazin ayarini da tel & fax yap. böylece once telefon calar. acilmazsa faks cihazi cagriyi yanitlar.


  • helenart  (12.09.17 12:56:06) 
Bi çok küçük işletme ortak kullanır hattı, telefon çalınca açarsın, karşıdaki "faks sinyali gönderir misiniz" der, sen de sinyal düğmesine basarsın, bu kadar. Normal faks cihazı işini görür diye düşünüyorum.


  • manuel mandalina  (12.09.17 12:59:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.