[]

2002 dünya kupası

9 yaşındaydım. tarkan'ın şarkısı dışında hiçbir şey hatırlamıyorum ama o günlerdeki yaşadığımız duygular sanki içime işlemiş. uzun yıllardır hiç yaşamadığım şeyleri hissettim bugün ilgili videoları izleyince.
o günler bir daha gelmez değil mi? dünya kupasında tekrar öyle başarı göstersek, izini arayıp bulup yolunda bir olur muyuz yoksa?



 
olabiliriz ama her boka siyaset karistigi icin olamayiz. o gun senegali ilhan mansizin attigi golle eledigimizde butun turkiye isi gucu birakip sokaga dokulmustu, ben evde sevinirken kafami cekyata vurup yarmistim :D

efsane gunlerdi.
  • baldur2  (12.09.17 04:50:36) 
O güzel günler sevinçlerini de alıp gittiler.


  • halen  (12.09.17 05:06:08) 
yanilmiyorsam orta siniftaydim :) Ucunculuk macini bir avmde topluca izlemistik. Hatta ilk kiz arkadasimla o macta tanismistik. vay be gunlerdi. insan ozluyor.


  • duyurumvar  (12.09.17 06:26:36 ~ 06:27:19) 
bu tüpçü ve tayfası gidecek, kulüpler kendi istekleriyle altyapıya önem verecek. ondan sonra üzerinden bir on beş sene falan geçecek. o zaman olabilir.

şimdi eskaza bir şeyler olsa da zaten golü atan futbolcuyu sevmeyenler sevinmez falan...
  • alperz  (12.09.17 08:15:36) 
gelmez. ben bile o havaya giremem. öyle bi başarı gelse her yerde takımdan önce tayyor ve tüpçü olur.


  • orange coffee  (12.09.17 09:27:47) 
orange +1

her yerde rte'yi goruruz.
  • cedex  (12.09.17 09:50:41) 
öncelikle milli duygularımızı öldürdüler. eskiden 10 15 şehit haberini geçtim 1 şehit haberi duyduk mu içimiz kan ağlarken şimdi çok da bir şey hissettiğimiz söylenemez. ayrıca akp hükümetiyle beraber futbola siyaset karıştı. fatih terim'inden tut arda'sı emre'si vs ülkeyi duygusal ve görüşsel olarak böldü. açıkçası ülkenin yarısı milli takımın amk deyip fatih gitsin de sonuç ne olursa olsun, arda'lı volkan'lı milli takımın amk gibi düşüncelere sahip milyonlar yaratıldı.

eski günler geride kaldı, yeni türkiye'de yeni vatandaşlarla o zamanki havayı yakalamak imkansız. yaşımızın ilerlemiş olmasının etkisiyle beraber yaşanmışlıklar eski günlerin ve eski heyecanın geri gelmesini mümkün kılmayacak.
  • burty  (12.09.17 10:04:27) 
Türklük kavramının içini boşalttıkları için eskisi gibi olmaz. Eskiden "ne mutlu Türküm diyene" diyebiliyordun. şimdi bunu dediğinde ırkçı bir faşist oluyorsun. o zamanlar siyaset her şeyin içinde değildi. Siyasi görüşün ne olursa olsun ister Eurovision, ister dünya kupası, ister galatasarayın uefa şampiyonluğunda tüm Türkiye sevinebiliyordu.. şimdi geçti o günler. öyle bir yara aldı ki bu ülke, millet artık sittin sene düzelmez.. Bu memleket ne çektiyse siyasal İslamcılardan çekti..


  • silah taciri  (12.09.17 11:06:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.