[]

puzzle sorusu

1. Bunu alayim mi. Daha kalitelisi var midir. Fiyati da uygun mu. Boyle yapip yapistirip duvara tablo gibi asicam. Bu mudur dogru olan. Yabanciyim bu ugrasa.
www.hepsiburada.com Galeri

2. 3d puzzle lar yetiskinler icin degil mi. 40 50 parva yaziyo. 5 7 yas yaziyo. Koca sey degil mi. Cok mu kolay.

 
Bu seni zorlar bence


  • all girls dream  (12.09.17 02:13:57) 
Haci ben sanat tarihi seviyorum. Ne bileyim bilgiliyim diyemem ama langdon seviyorum oyle diyeyim. Buyuk yapilar anlamlari vs. O yuzden bunu sectim. Gidip araba yapmam mesela istemem yani.


  • brad pitt  (12.09.17 02:19:59) 
bitmez bu.


  • secrexv2  (12.09.17 02:23:45) 
renkler birbirine cok yakın ve de koyu renkler. yeni baslayan icin zorlayıcı olur ve bitiremessin:)


  • all girls dream  (12.09.17 02:25:41) 
Hadi ya. Dante davinci falan daha normal bisey bulamaz miyiz ki. Eyvallah beyler bu arada.


  • brad pitt  (12.09.17 02:31:33) 
yahu puzzle bu. nasil zorlayabilir ki?

1000 lik bir de, puzzle yapmanin adeti vardir. hizlica ilerlemek icin öncelikle kenarlari bitirirsin, sonra belirli ve basit bloklari tamamlarsin, kalanlari renk uyumuna göre birlestirir bloklari birbirine eklersin.

cok yakin ve anlasilmasi zor yerler olursa ki olmaz, buralarda alternatif parcalari denersin.
  • kurnaz  (12.09.17 03:03:30) 
ben bunu yaptim. o kadar da zorlamaz. hatta zamaniniz varsa cok da rahatlatir ugrastirirken. biraz zor olmasi verdiginiz paraya degmesi acisindan da bence daha makbul.

3d puzzlelar yapboz degil de daha cok takcikar olaylar. daha kolay oluyor o yuzden. tavsiye etmem.
  • tanaka  (12.09.17 12:00:50) 
1000 parça ve 60 lira için kötü. 1000'lik 45 lira civarına çok daha güzel resimler var.
d&r'dan d&r'a değişiyor, gezerken bazen çok güzel şeyler denk geliyor, alıp almamak için aklımı deliriyorum.

  • onemoremile  (12.09.17 12:27:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.