[]

Yarından itibaren 4-5 gün için denize girme (tatil) yeri (otel vs.) tavsiye

4 günlüğüne Davutlar/Kuşadası'ndaydık ailecek. Denize doyamadım. İstanbul'a döndük. Bu hafta full serbestim. İstanbul'da yahut yakınlarında (yahut uzakta ama bu zamanda çok güzel) bir yer var mı tavsiye edeceğiniz?

Alkollü/Alkolsüz içecek tüketmiyorum su dışında. Aradığım hiçbir sosyal yahut eğlencelik şey yok. Tek başımayım. İstediğim tek şey güzel bir deniz, huzurlu bir kumsal ve güneş. Sıcaklar bitmeden denize doymam lazım... (Cinsiyet erkek, bütçe 1500-2500 arası)

"Git kilyos çok güzel", "Sabahtan Kumburgaz'a git, akşam dön hergün", "Akçay, Ören, Burhaniye sana uzak sayılmaz", "Ölüdeniz'de çok tatlı bir pansiyon var", "Kıbrıs şahane" minvalinden her türlü önerinize açığım. Öptüm...

 
Kumburgaza gitme.
Valla ben de daha yeni baktim, marmaris icmelerde filan 4-5 yildizli her sey dahil oteller 5 gunlugu 1000-1250 tl civarinda.

turk turistik belgelerinde fiyat/performans ve genel olarak performans orani rezil oldugu icin tam pansiyon bi otelde kalmayi tercih ederim yazligima gitmiyorsam.
Ha 2 gun sonra yazliga gidiyorum, ona karar verdim :)

Kilyosun denizi guzel, kefken-kerpe fena degilmis.
Antalya'da lara havalimanina yakin, 1 saat ucup gidiyosun filan.
Ayvalik taraflarina gidebilirsin ya da izmir dikili.

Denizi guzel yer cok ya :D
  • kuehles blondes  (11.09.17 23:30:43) 
Çık gel Olympos'a. Sheriff Pansiyon'da kal. O parayla krallar gibi yer içer(içmez) tatil yaparsın. Bol denizli bol güneşli. İlla kum olsun istiyorsan git Adrasan'a.


  • m3mphis  (11.09.17 23:33:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.