[]

her yerim kaşınıyor

bacaklarım, kasıklarım, kollarım, boynum, göbeğim, kalçam, neredeyse kaşınmayan yerim yok. bazen kriz şeklinde geliyor, dakikalarca kaşıyorum, özellikle yatarken bir kriz tutuyor. yaklaşık iki hafta önce başladı çok sık kaşınmaya. ya da tam kestiremiyorum başladığı zamanı, normalden çok kaşınan biriyim ama bu benim için de anormal. şunu yazarken dahi kolumu ve bacaklarımı kaşımamak için zor tutuyorum kendimi. bugün eczaneye söyledim bir krem verdiler ama fayda etmedi. doktora gidemiyorum herhangi bir sigortaya kayıtlı olmadığım için. belki sizden bir şeyler gelir doktora gitmeme gerek kalmaz. gerçi nanni moretti bir sene boyunca romanın en iyi dermatologlarına gidiyor, kaşınması için bir çare bulamıyordu, sonunda kanser çıkıyordu. kendimi kanser yapmadım ama büyük bir illetin içindeyim umarım yardım gelir. (görünürde herhangi bir şey, iz yok)




 
acilden giriş yapın. doktora durumu anlatın. eşek değillerdir hallederler bir şekilde. çok geçmiş olsun.

gss olayına bakın derim bir de. ayrıca kan verin. kan verince bu kaşınmaların azaldığını biliyorum.
  • secrexv2  (11.09.17 22:28:26) 
Acile gidemiyorsanız, geçici bir çözüm olarak, bu durumunuzun alerjik bir reaksiyon olduğu düşüncesiyle, eczaneden bir antihistamin (Zyrtec, Zaditen vs gibi) alabilirsiniz. Fenistil Jel de, kaşıntılara dışardan çözüm olarak iyi geliyor.


  • agluna  (11.09.17 22:39:15) 
ben de şekerinizi ölçtürmenizi tavsiye edeceğim.


  • sedat peker in yegeni  (11.09.17 22:54:27) 
Doktora ve eczaneye atarax ı sorabilirsin.
Passifloranında etkisi olabilir onuda danış.
Tek bölge oluyorsa kalmosan krem
Polenler,ciltte kuruluk,ter,stres, sakal çıkması, sivilce gibi baya etken sebebiyle oluyor.
Krem sürülecek tek bölge olmadığı için krem pek işe yaramıyor.
Cildim benimde her şeye tepki veriyor henüz bir çözüm bulamadım dönem dönem azalıp artıyor.
Alerji testi de yaptır son zamanda içtiğin ilaçlardan yediğin farklı şeylerden de olabilir
  • kararsızataletfilozofu  (12.09.17 02:14:45) 
uyuzmuşum sonradan aynı sorunla bunu aratanlar için yazıyorum. özellikle gece şiddetleniyorsa büyük ihtimalle uyuz. doktorunuz şüphelenmese dahi başka bir doktordan randevu alın (benim ilk doktorum alakasız şeyler vermişti). geçmiş olsun.


  • tebelles  (10.01.18 17:59:23 ~ 18:00:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.