[]

sevgi gösterememe ve hatta hissedememe

anne-babamı, kardeşimi, arkadaşlarımı sevmiyor değilim. geçen gün annemin yengesi bizdeyken gelinini mi ne anlatıyor işte "ayy nasıl seviyor bizi vallahi annesini öper gibi tutup tutup öpüyor, yüzümü seviyor vs." dedi. ben sanırım anne babamı 10 yaşından beri durduk yere (vedalaşmıyorsak, bayramlaşmıyorsak) sarılıp öpmedim, aynı şekilde arkadaşlarıma karşı da böyle bir sevgi gösterimim yok. sevgisiz bir ailede büyümedim, mesela sevgilime karşı içimden geliyor durduk yere öpüyorum, yüzünü falan sıkıştırıyorum. hani onun yeri farklı, sevgisi farklı ama çok enteresan yani. sevgilime yaparken bunları daha doğal geliyor, anne-baba, arkadaş olunca yapmacıkmış gibi geliyor. sanki üstümde eğreti duruyor. nasıl bir açıklaması olabilir bunun?




 
aha ikizim. hatta ben daha beterim.
sevgiliye gösteremiyorum o derece.
ve sevgili olayını nasl yaptın merak ediyorum.
  • sagin  (11.09.17 22:27:44 ~ 22:35:57) 
Ben bu konularda karsidan nasil gorursem oyleyim sanirim.

Mesela 7-8 sene oncesine kadar hic opme sarilma aliskanligi olan biri degildim. Sonra o zamanlar su anki en yakin arkadasimla tanistim. Kendisi opmeyi, sarilmayi cok seven biri. Durup dururken sarilir, oper. O zamandan sonra ben de ona karsi hep oyle oldum. Ama baska bu sekilde oldugum arkadasim yok. Annemle mesela hic oyle degildik ama son 1-2 senedir hep durup durup opup sarildigi icin bazen ben de gider operim. Ama ornegin babamla hic oyle bir iliskim yok, opmek sarilmak asla icimden gelmez.

Ama genel olarak ben de dokunmayi seven bir insanim, buna bagli olarak, cok fazla opmesem de yanimda biri oturuyorsa hep bi ellesirim. Kolumu atarim, bacagimi atarim, bir sey yaparim yani. Ornegin ders dinlerken genelde yanimdaki arkadasin omzuna elimi kolumu koymus olurum, ya da saciyla oynarim vs. Eger yolda bir sey bekleniyorsa fln sarilarak beklemeyi tercih ederim.

Ek olarak sevgi dolu bir cocukluk da gecirmedim. Bunlar hep en yakin arkadastan bulasan seyler muhtemelen. Onceden sevgimi gostermeyi hic bilmezdim, yeni yeni ogreniyorum.
  • yuzır  (11.09.17 22:41:11) 
Bazı insanların karakteri midir baskıladığı başka şeyler mi var nedir duygularını değişik değişik anlatıyorlar bağıra bağıra.
Bende genelde aynı seviyede olmadığından hatta daha soğuk olduğumdan ufak gülümsemeyle karşılık veriyorum.
Sonra adınız soğuk nevaleye çıkıyor tabi .
İnsanın karakterinde olcak yoksa olmuyor
  • kararsızataletfilozofu  (12.09.17 02:08:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.