[]

Bu abur cubur illet bir şey mi yoksa ben mi sorunluyum?

Merhabalar. Yemekten keyif almadığımı fark ettiğim için cips kek vs. gıdalardan uzaklaşmak istiyorum. Ama kendimi böyle uzaklaştırınca dizi izlerken vs. aşırı derecede bir şeyler yemek isteği oluyor içimde. Bir de bir şeyler bulup atıştırmazsam aşırı derecede keyifsiz, mutsuz hissediyorum. Acıktığım zamanlarda da modum düşüyor bunu biliyorum ama aç değilsem bile abur cubur yemezsem aynı hisleri yaşıyorum.




 
www.tunclar.com.tr

tek çözüm.
  • sporty  (11.09.17 17:22:54 ~ 17:24:48) 
Kuruyemis
Dizi izlerken de bitki cayi.

  • chitosan  (11.09.17 17:42:06) 
ben sorunu motivasyon ve rahatsızlıkla çözdüm. kilo sorunum vardı, hayatımın toplamda yaklaşık 6 ayını dizi izleyerek harcamış biri olarak da bilgisayar karşısında inanılmaz abur cubur yerdim. hatta öğünlerim abur cuburdan olmuştu.

ailede her türlü hastalık olması ve benim de zaten genetik olarak risk grubundayken yeme şeklimle bunu iyice öne çıkarıyor olmam ve kilolu olmamın hayatımda amaçladığım şeylere ters olmasından dolayı abur cuburla beslenmeyi bir anda kestim.

sana pratik olarak çözüm sunamıyorum maalesef. kuruyemişler de aşırı kalorili besin maddeleri, çaylarla falan benim çok işim olmadı. ama söyleyebileceğim şey ise eğer gerçekten 2 hafta falan bir şeyler atıştırmadan bilgisayar karşısında kalabilirsen o irade noktasına gelmiş ve bu düzene alışmış bulacaksın kendini.

iyi şanslar.
  • i drive the hearse  (11.09.17 17:50:38 ~ 17:51:12) 
benim benzer sorunum vardı, kola içmezsem öleceğim hastalığına yakalanmıştım.
yaz başında buradakilerin de tavsiyesiyle eve kola almayı bıraktım. eve alan olursa da söyledim bir daha alma diye. şimdi arada içiyorum ama belki 2 haftada bir falan gelen giden birileri alırsa.
yani evde olmazsa yemiyorsun. modun düşebiliyor, elin gözün arıyor başlarda ama sigara değil ki bu, hemen alışıyorsun yokluğuna merak etme.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (11.09.17 17:51:43 ~ 17:52:15) 
cevaplar için teşekkürler yalnız olmadığımı gösterdiğiniz ve desteğiniz için. almayarak çözebilirim pek tabi.. ama keyifsiz hissediyorum. öyle olunca almak zorunda hissediyorum kendimi garip bir şey. yedikten sonra da modum düzeliyor diyemem tabi. ne garip şeymiş yahu. ayrıca annemden dolayı şeker hastası adayıyım sanırım zaten bu durum da biraz bu konuya yoğunlaşmama sebep oldu. kilom da sorun derecesinde olmasa da fazla olduğu için sanırım en doğrusu kendimi sıkmam olacak.


  • sodakapagi  (11.09.17 17:55:44) 
son yazdığına binaen; buraların en yardımsever kullanıcılarından olan arnold schwarzeneger'in instagram hesabından bir post paylaşıyorum seninle; www.instagram.com

motivasyonel bir şeyler arıyorsan diğer gönderilerini de inceleyebilirsin. baymadan anlatmış bir şeyleri. bu vesileyle de kendim adına ben tekrar teşekkür ediyorum buradan arnold'a.
  • i drive the hearse  (11.09.17 18:23:21 ~ 18:23:41) 
Ya boşver kuruyemiş falan. Fırında, tavada sebze pişir, katur kutur ye. Biraz baharatla da bugüne kadar yediğin tüm abur cuburdan daha güzel tat alırsın. Havuç olur, brokoli olur vs.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (11.09.17 18:32:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.