[]

Seyahat Planlaması

Geçenlerde aniden gelen bi gazla Budapeşte'ye ucuz bilet aldım. Şimdi pişman oldum gerçi ama girdik bi yola bir kere.

7 günde budapeşte, viyana, salzburg, hallstatt, münih. yeter mi sizce? son üç yeri 2 günde halletmeyi düşünüyorum. nasıl olacak hiç bilmiyorum. özellikle hallstatt ve salzburg'u nasıl yapacağım. :( münih'te zaten akrabalar var. pek gezmeye gitmiyorum oraya açıkçası. münih'ten dönüş ucuz diye ekledim.

budin 2, viyana 2 ayırmayı düşünüyorum. kasım sonu cuma öğlen gidiş, bir sonraki hafta cuma öğlen dönüş.

yeter mi yoksa bir şehri atayım mı? hallstatt?

 
Yetmez. Yani toplu ulasimla yetmez. (Hallstatt kismi icin)
Havalar da erken karariyor ve noel pazarlari acik olacak, cok oyalayici bir sey o :D

Son gun zaten iptal, oglen gidiyormusunuz.

Mesafeleri veriyim,
Budapeste - viyana : 3-3,5 saat (otobus de var tren de. Her saat var diyebilirim hemen hemen)
Viyana - salzburg : 2sa22dk :D her saat tren var. otobus yok. Öbb ve westbahn diye iki farkli sirket gidiyor.

Hallstatt: 3,5-4,5 saat. Viyanadan gidiste. Tren var. Oradna salzburg da 2-2,5 saat surer diye dusunuyorum. Yani o gun hicbir sey goremezsiniz, havalar da erken kararacak cunku.

En mantiklisi hallstatt i atip, sabahtan salzburga gidip aksam son trenle filan munihe gecmek. Salzburg ufak yer, munih de 1,5-2 saat suruyor zaten.

Viyanaya ilgi duydugunuz seylere gore 3 gun ayirmanizi oneririm.
Ya da illa 2 gun diyorsaniz,

O zaman
Cuma-cmt budapeste
Pazar-pzt viyana
Sali hallstatt (konaklama salzburg)
Carsamba salzburg (konaklama munih)

Burada aslinda 1,5ar gun gibi oluyor viyana ve budapeste ve bence bu cok az.
  • kuehles blondes  (11.09.17 13:35:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.