[]

aktarmalı uçuş yapacak yolcuya eşya teslimi

izmir'den, istanbul aktarmalı şekilde almanya'ya gidecek bir arkadaşım var. uçuşlar birbirine bağlı. istanbul'da ona bir miktar eşya teslim etmeye niyetliyim. valizin yolcudan ayrı olarak diğer uçağa alındığını biliyorum. bunu ne şekilde halledebiliriz? eşyaları koymak için valizi almayı talep etmesi mümkün mü yoksa el bagajına mı ek yapalım? yoksa ikisi de mi olmuyor?




 
Bavulu İstanbul'da teslim alıp dış hatlarda yeniden teslim edebilir ancak iki uçuş arası süre yeterli mi ona bakmak gerek.

Bir de bunu ayrıca belirtmeli mutlaka, yoksa standart olarak Almanya'da teslim alır bavulu.
  • cakabo  (11.09.17 12:49:45) 
peki iki uçuş arasında yaklaşık ne kadar zaman olması gerekir, fikriniz var mı? ilk uçuş için valizi verirken mi istanbul'da teslim almak istediğini belirtecek, daha önce yapan var mı?


  • zgrydn  (11.09.17 12:53:26) 
Tercihen en az 2-3 saat. Daha azında sıkıntı çıkar mutlaka.


  • cakabo  (11.09.17 12:55:18) 
"ilk uçuş için valizi verirken mi istanbul'da teslim almak istediğini belirtecek?"

evet, izmir'de valizini teslim ederken istanbul'da teslim almak istediğini söyleyecek. istanbul iç hatlar valiz alım noktasından valizini aldıktan sonra tekrar check-in bankosuna gidip valize eklemeyi yaptıktan sonra teslim edecek.

ilk uçaktan inip valiz bekleyeceği süreyi düşünürsek, cakabo'nun dediği gibi en az 2-3 saat fark olması iyi olur.
  • himmet dayi  (11.09.17 14:01:35 ~ 14:02:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.