[]

xin coin'in durumu ne? (infinity economics diye de geçiyor sanırım)

ben bu bitcoin, alt coin vs işlerinden anlamıyorum fakat babam bunlara büyük umutlar bağlamış durumda.

Xin coin diye bir ''şey''den bahsedip duruyordu. Sanırım buna yatırmak için bankadan para çekti ve bitcoin aldı. Tabii sonrasında bu işe ortak girdiği bir arkadaşına 5.7 bitcoin kaptırdı o ayrı mesele.

Neyse... Yine de bu xin coin'den umutluydu. Eylül'de büyük borsalara gireceklerini ve o zaman çok para kazanacağını vs anlatıyordu.

(şöyle videolar var youtube'ta; www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com (Şu tipleri sokakta görsem yolumu değiştiririm, babam para yatırıyor... )


Beklediği artış henüz olmamış olsa gerek ki babam sıkıntılı birkaç gündür.

Arkadaşlar, hiç anlamadığım için soruyorum;

- Bu adamların dolandırıcı olma ihtimali nedir?
- Babamın bu işten beklediği gibi para kazanabilme ihtimali var mı?


Bana bunları tane tane anlatabilir misiniz?

 
anladigim kadariyla bu bitcoin-cryptocurrency adi altinda network marketing, yani babaniz bir altcoin'e degil network marketing sirketine yatirim yapmis gibi duruyor. malesef sordugunuz ikinci sorunun yanitina evet demek zor.


  • hjarteblod  (11.09.17 02:22:04) 
tane taneye gerek yok %100 dolandırıcı ve kar etme durumu çok önce girildiyse olur.


  • christopher nolan  (11.09.17 02:27:21) 
@hjarteblod, evet 2018'de de farklı bir sisteme geçileceğini ne kadar üye toplarsa (yatırım yaptırırsa başkalarına) bunlardan da yüzde bilmem kaçlık gelir elde etmeye başlayacağını vs söylüyordu. :/ a, b, c planları varmış şirketin vs...

@christopher nolan, ocak-şubat gibi girdiğini tahmin ediyorum...

Yani alt coin değil, network marketing işi... Öyle midir kesin?
  • chihirovekohaku  (11.09.17 02:28:32 ~ 02:32:33) 
Alt coin olsa private key'in ya da anında paraya çevirebileğin bir sitede olmalı. Şuan bir sitede duruyorsa, anıda nakite çevirip, hemen çekme talebi verebiliyor musunuz parayı? hayırsa kesinlikle coin değil ve network marketing ponzi vs.


  • christopher nolan  (11.09.17 02:35:03) 
@christopher nolan, bir de bir toplantılarında ''şu tarihe kadar şu kadar para yatırırsanız her ay hesabınıza şu kadar bin dolar yatıracağız...'' vaadinde bulunmuşlardı. (yatırdı)

Bunun da coin borsasıyla alakası olmasa gerek?
  • chihirovekohaku  (11.09.17 02:40:23) 
saadet zinciri onlar.


  • hayirsiz  (11.09.17 08:17:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.