[]

Arabada giderken 3-5 sn'lik yol videosu çekerek ne anlatmaya çalışıyorlar?

Özellikle instagramda bolca bulunan örnek, bu bizim ülkemize ait bir durum mu yoksa dünyada bolca örnekleri var mı?

Genelde arkada teypden çalınan müzik oluyor, bu bir akım, moda mı?

Not: gerçekten bilmediğim için soruyorum

 
bütün uygulamalarda bütün paylaşımlar tamamen kullanıcının neyi "paylaşmaya değer" gördüğünden ibaret.

söylediklerinde "şuradayım, şunu dinliyorum" demiş oluyor ki ne kadar umrumda olmadığını anlatmam imkansız. bunu da paylaşmaya değer gördüğü için o insanı bi tık daha az seviyorum.

oturduğu yerde ayağını çekiyor insanlar, ne bileyim...
  • celeron 300a  (11.09.17 00:11:09) 
Arabam var


  • hernezıkkımsa  (11.09.17 00:24:11) 
Ben arabaylan gidiyorum yolda. Kendi arabamlan.


  • stavro  (11.09.17 00:26:07 ~ 00:26:47) 
Ben de bilmiyorum ama bunlar yüzünden instagramı sildim. Baktım mute falan uğraşıyorum. Ne yapıyorum ben dedim ve sildim kurtuldum.


  • catch the arrow  (11.09.17 00:27:22) 
Arkadaşlar söylemeyin kudursunlar meraktan


  • elorelia  (11.09.17 00:42:01) 
gördüğüm kadariyla girdikleri modu paylasmak icin yapiyorlar. sevinci, hüznü vb. durumlardan haberleri olsun diye. Kimileri daha sanatsal calisiyor.


  • evimin paspasi  (11.09.17 00:47:14) 
"ben kekoyum"


  • bass solo take one  (11.09.17 01:05:01) 
Ben bazen gittiğim yol çok güzelse arkada denk gelen şarkı da atmosfere uyduysa atıyorum :) Bundan da hiç hicap duymuyorum. Hatta ara ara açıp kendi kendime izleyip mutlu oluyorum ne güzel andı diye.


  • Nature Works  (11.09.17 01:35:34) 
Herkes gürüh arasindan farkedilmek istiyor ama gürüha daha cok katildiginin farkında değil.


  • i m sick tired  (11.09.17 02:29:11) 
kendi çevremden örnek vermem gerekirse,

hiçbir şey anlatmaya çalışmıyorlar.
arabam var demek gibi bir niyetleri yok.
nereye gittiklerini belirtmek veya nerede oldukları ile alakalı bir dertleri de yok.

sadece o an canları istiyor ve yapıyorlar.
hayatımda hiç böyle bir paylaşımda bulunmadım.

benim gözümde herhangi farklı bir paylaşımdan farkı yok.
bakmadan geçiyorum o ayrı. fırt fırt fırt.
  • teritori  (11.09.17 09:35:18) 
kendi adıma değerlendirirsem, bazen çok güzel bir şarkı çıkıyor. genelde gece oluyor ya da yağmur vs. tam o modun şarkısı çekip koyuyorum.

ama en son cumartesi günü yaptım. beşiktaş'a doğru giderken önümde california plakalı bir range rover vardı. çektim ve konum olarak da california yazdım gülücük vs. o an hikayeye gelen mesajlarla da muhabbet ettik arkadaşlarla yok 17th mile east road, california otobanı gibi gibi...

yani bazen o ana uyan ya da değişik bir sahneyi yansıtan paylaşımlara çok ses etmiyorum ama listemde yarım saat yol gidiyorsa 10 şarkı çalıp hepsini hikayede paylaşanlar da mevcut. direkt geçip diğerlerine bakıyorum.

çok da şey değil yani istemezseniz bakmıyorsunuz.
  • eeb  (11.09.17 10:08:16) 
helley hulley herkes bana baksin leleloo benle ilgilenin ulan!

teritori +1
  • jimicik  (11.09.17 10:27:10) 
şarkı modunu aktarmak istiyorlar ama düz asfalt yolu çektikleri için alamıyoruz o duygu. gerçi o duygu genelde arabesk düşünceler hislerden oluşuyor o yüzden de olabilir. ben en son enginar tarlasını çekmiştim arabayla giderken, l'imperatrice - la lune çalıyordu.


  • hasmetizm 2046  (11.09.17 10:47:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.