[]

cepten en iyi f/p oranli internet paketi?

hangisi? hat ve tarife, faturali faturasiz fark etmez. cepten max interneti mumkunse 30 lira altina almak istiyorum. vodafone'da 6gb 27 liraya buldum. daha uygunu veya daha cok internetlisi var mi bildiginiz kullandiginiz?

30 lirayi gecmezse iyi olur. bunu demezsem biri gelip 'kardes 250 liraya 200gb var' falan diyecek cunku. o yuzden sinir 30 lira.


 
vodafone'a iyi bakın gündüz 3 gece 3 olayıdır muhtemelen. 3 ay önce geçtim ben de gerçi gece/gündüz fena değil. daha iyisini göremedim türk telekom hariç.


  • golgi aygıtı  (10.09.17 22:00:03) 
@golgi

aynen gunduz geceli paket

@coyote hangi hat?
  • icim urperiyor  (10.09.17 22:22:36) 
şu an hangi operatördesin


  • mr.goodcat  (10.09.17 23:46:24) 
@mr.goodcat

vodafone faturasiz kullaniyorum.

internette sinirsiz internet hilesi gibi bir seyler de dolaniyor, itibar etsem mi bilemedim. o konuda da bilgisi olan varsa super olur.
  • icim urperiyor  (11.09.17 00:06:11) 
25 yaş altındaysan turk telekom selfy paketleri gayet uygun. çok fazla konuşma yapmayacağını var sayarsak 5gb internet + 500dk + 1000sms = 23 lira faturasız

www.selfy.com.tr

o sınırsız internet şeyleri hikaye. bulaşma. o tür şeyler bulunduktan 1 ay sonra açığı kapatıyorlar.
  • mr.goodcat  (11.09.17 00:18:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.