[]

10 metre yol alamayan wifi

Arkadaşlar duyuruma hoş geldiniz, bugün sizlere kablonet modemim hakkında dert yanacağım.

Kablonet'in verdiği Netmaster Infinity 401 modem kullanıyoruz. Ev 50 yıllık, ondan mıdır bilinmez, salondaki modemden max 10 metre mesafedeki odalara doğru düzgün internet ulaşmıyor. Bilgisayarlar gene daha iyi ama, telefonlar hop 3G'ye geçiveriyor, insanı verem ediyor.

Bunun için modemin menzilini arttırıcı çözümler arıyorum. Şayet mümkünse evdeki eski modemleri bu vesileyle yeniden işlevlendirmek isterim. Yok değilse de en ucuz ve verimli çözümü arıyorum.

Ağ kurulumlarından hiç anlamayan şu kardeşinize bi yol gösterin be ya.

Saygılarımla,

 
O modemler 2,4 Ghz ve 5 Ghz yayını aynı anda yapıyor. Kablosuz ağlar listesinde 2 adet ağ ismiyle çıkar. İkisinden de bağlanabilirsin. 2,4 Ghz olanı uzak mesafeler için daha etkilidir. Sonu G ile biten 2,4 Ghz dır.


  • khan shabbir  (10.09.17 14:56:04) 
range extender'lar var, internet operatörleri anlaşmalı verebiliyor bedelini taksitle faturanıza ekleyerek veya kendiniz de alabilirsiniz. onlar iş görür büyük ihtimal. tp-link marka veriyor mesela superonline.


  • semaforo de medianoche  (10.09.17 14:59:14) 
kablosuz modemim var diyorsun.

kablosuz modemi repeater olarak kullanmak diye arat, çözümü oldukça basit.
  • lat menat uzza  (10.09.17 15:00:19 ~ 15:00:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.