[]

kilo alırken göbeği eritmek mümkün mü?

yoksa boş küme mi?

skinny fat için böyle bir çözüm uygulanabilir mi emin olamıyorum. haftada 3 gün ağırlık 3 gün de hafif kardiyo yapmaya başladım, ama kilo alacak şekilde beslenirsem (ki şu an öyle) göbeğin gitmesi, verecek şekilde beslenirsem de hacim kazanma sıkıntısı olacak. yoksa klasik bodybuilding çalışanların yaptığı bulk / definasyon sürecine mi girmek gerekir?


 
basit karbonhidratlardan uzak dur, komplekslere yönel.

yağsız sadece kas kilo neredeyse imkansız. ama yukarıda söylediğimi yaparak minimum yağla çıkarsın işin içinden. tabi ihityacın kadar karbonhidrat al, yardır demiyorum.

he, bir de bol su iç.
  • sylr  (10.09.17 02:55:07) 
kas yaparak bu mümkün, aynı miktar kas daha ağırdır, yağ oranınız düşerse kilo alsanız bile göbek gider, göbek eşittir %20'den fazla yağ oranı demek zaten


  • gezegen olan pluton  (10.09.17 03:08:43 ~ 03:09:11) 
İki tavşanı kovalarsan hiçbirini yakalayamazsın, diye bir söz vardı. Bunu yapmaya kararliysan en mantıklısı bulk yapıyor gibi beslenip intermittent fasting ile birlestirmen ama öyle olunca da ilerlemeler cok kısıtlı oluyor, aynada sonucu görememek büyük problem.

59 kilodan 69'a çıktım, sonra definasyonla 66'ya indim ve yağ oranim 59 kilo olan halime göre daha düşük. Simdi yine bulk yapmaya başladım. Böyle böyle skinny fatlik gidiyor işte.
  • signore  (10.09.17 09:19:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.