[]

Sizce bu bisiklet nasıl?

Az kullanılmış 2. eli olacak olursa. 2. el alacakken nelere dikkat etmeliyim bir de? Teşekkürler:)

www.pandabisiklet.com


 
www.youtube.com

şu videoyu bir izle.

bence kesinlikle ikinci el al. zira ileride bisiklet merakını bir üst boyuta taşımak isteyebilirsin. işte o zaman gider güzel bir sıfır alırsın.

ben ikinci el almadım, pişmanım. Sedona 410 kullanıyorum.

edit: www.youtube.com bunu da izleyebilirsin.
  • sylr  (10.09.17 01:01:16 ~ 01:05:43) 
Ben bu oturuş pozisyonunu sevmiyorum. Ayrıca amortisör de var. Gereksiz agirlik. Ne icin nerede günde kaç km kullanacaksınız bunları soyleseydiniz yardımcı olurduk.


  • karacigerim vur kadehlere  (10.09.17 01:25:28) 
Ben de bu oturuş pozisyonunu sevmiyorum. Tek kafama takılan şey de o aslında. Bugün denedim ve sandalyede oturup pedal ceviriyormuşum gibi geldi. Seleyi kaldırdık falan ama pek de bir şey değişmedi. Ama gösterdiğim arkadaşlarım şehiriçi kullanım için ideal olduğunu markasını falan övdüler. Aynı fiyata ben bunun tipini, rengini daha beğendim:p www.pandabisiklet.com


  • artcilly  (10.09.17 01:39:16) 
Şehiriçi icin asfaltta kullanacaksaniz amartisor gereksiz. Evet ilk linktekinin markası iyidir ama bisiklet seciminde tamamen amaciniza ve butcenize uygun kadro donanim seçmelisiniz. Bisiklet sizi gideceginiz noktaya olabildiğince akıcı gotürmeli. Yoksa soğursunuz. Almadan evvel kadro, vites, ağırlık vs. gibi donanimlara dikkat edin. Ikinci el bence de mantıklı. Özellikle giant sedona giriş seviyesi için gayet iyi markalar. Fakat hala günde kac km, ne tür guzergahlar ve ne amacla bineceginizi soylemediniz. Söylerseniz yardımcı olurum.


  • karacigerim vur kadehlere  (10.09.17 02:40:24) 
Bisikletim çalındı çok sinirliyim. Bir an önce alıp günde bin saat kullanmak istiyorum. O pisliği de bulursam oracıkta dövmeyi. Şehiriçi.


  • artcilly  (10.09.17 02:45:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.