[]

strivectin mi lubex mi ? (antiaging)

göz çevresi için. bir de ne kadar sürede etkisini gösterir bunlar ? ya da daha iyi bir ürün biliyor musunuz ?




 
Lubex'i duymadım hiç ama strivectin'in peeling ve nemlendiricisini kullanmıştım göz kremini hediye etmişlerdi. Benim cildim acayip kuru olduğu için beğenmiştim. Anti aging etkisine dikkat etmedim ( o zaman 23-24 falandım çünkü) ama kuruluktan kaşıntı yapan göz altlarımı kendine getirmişti.
Ben şu an dr brandt xyz kullanıyorum baya memnunum. Marka için çok karışmayayım ama mümkün mertebe kavanoz tipi paketlenmiş ürünlerden uzak durun. Ürün hava ve ışıkla ne kadar az temas ederse o kadar iyi. Hijyen açısından da parmağımı içine daldırmayı sevmiyorum yıkıyor olsam da.

  • dijalli  (10.09.17 00:45:37) 
dr brandt xyz'yi göz çevresi kırışıklıkları için kullanıyorsunuz di mi ?


  • concretestep  (10.09.17 10:44:54) 
Evet göz çevresi için, paketi şeffaf olduğu için kutusunda saklıyorum, sadece kullanacağım zaman çıkarıyorum. Böylece ışığa maruz kalmıyor ürün. Bu arada yaş 30. Geri dönülemez kırışıklık yok henüz.
Annem (59) roc pro kullanıyor.
Şimdi baktım, strivectin'in içeriği ve paketi baya iyiymiş, benim sample kavanozdu. Ben de bu bitince ona geçebilirim :)
  • dijalli  (10.09.17 12:06:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.