[]

bu okul bana kafayı yedirtecek

bu yıl 3. sınıfa geçerken aynı okulda aynı bölümün birinci öğretimine geçtim. 1 ay önce ders saydırma dilekçesi verdim. dün gece ders seçimi başladı ama derslerim sayılmadı. dahası otomasyonda ders seçmeye kalkınca "kayıtlı ödeme bilgisi bulunmamaktadır" yazıyor. vallahi kafayı yiyeceğim. araya haftasonunu da soktular. pazartesi bitiyor ders seçimi. ne yapacağım şimdi ben. mahvetti bu okul beni. nasıl çözülür bu durum?




 
Bişey olmaz, panik yapma. İnternetten çözülmez, bilgisayarla neyi çözeceksin. Pazartesi sabahtan öğrenci işlerine git, orada çözmeye çalış. Halledersin.


  • manuel mandalina  (09.09.17 12:12:57) 
kurul toplanmamostir toplansiysa da senin dilekcen gundeme gelmemiş olabilir. ogrenci işleriyle gorus.


  • blue eyes white dragon  (09.09.17 12:40:58) 
yeni de değilmişsin 3. sınıf olmuşsun üniversitelerdeki işleyişi öğrenmiş olman lazımdı. gidip öğrenci işlerini darlayacaksın. dilekçe verdikten sonra başka hiçbir şey yapmadıysan işleme alınmamış bile olabilir (başıma geldi). bilmem ne kurullarının toplanmasını bekliyor olabilirler, öyle bir durum varsa da toplantı gününü saatini öğrenip bittikten sonra gidip yine darla. genç, hevesli bir memura denk gelmediğin sürece telefonla, maille falan halletmek imkansıza yakın olur.

sürelere çok takılma. ders seçimi, harç ödeme gibi işlemler bir şekilde hallediliyor.
  • nrmnm  (09.09.17 12:47:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.