[]

Yalnızlık

Bugün o kadar kötüyüm ve o kadar yalnızım ki.Bir arkadaşımın düğününden yeni eve yeni geldim ve o masada oturup oynayanları öylesine izlemek ardından arabama atlayıp sessiz evime gelip tavanı izlemekle geçti bugün.Daha önce hiç iliklerime kadar hissetmemiştim bunu.Neden ulan neden bir arayan soran yok.İntihar eden insanları artık yargılamıyorum kendince haklı yanlarını anlıyorum artık.Ama neden son 2 senedir bunu derin hissediyorum.
Sevdiğim,hoşlandığım biri yok bunun eksikliği ağır vurmaya başladı.Hiç iyi değilim.Artık değeri olan şeyler neden bu kadar değersiz



 
Kurslara git, Spora git. Orada insanlarla tanışmayı dene, girişken ol. Kimse gelip seni davet etmez senin gidip dahil olman gerek ki seni tanıyıp davet etsinler daha sonra :)


  • bloodymoon  (09.09.17 02:04:09) 
hepimizin böyle hissettiği zamanlar oluyordur, bazı dönemlerde daha sık bazense daha seyrek olmak üzere. sen sadece o sık olan dönemlerden birindesin. eninde sonunda kafasına göre insanlar çıkıyor karşına, senin de biraz açık olman lazım ki karşına çıktıklarında birbirinizin hayatına kolayca dahil olabilin :)


  • ma ya  (09.09.17 02:11:36) 
değeri olan şeyler neden bu kadar değersiz, bu cümlen öyle haklı ki.

gevezelik fln bahane. açık konuşacağım. aynı durumdayım. bu saatten sonra öyle sıkı dostlular fln edinmek zor. girdiğin bir ortamda arkdaş edinsen de ilk gördüğü yerde senin arkandan konuşacak, yüzeysel arkadaşlıklardan olacak muhtemelen. öylesi de insanı asla mutmu etmiyor.
  • mobydick  (09.09.17 04:27:07) 
Bu akşam başıma gelecek şeyleri yazmışsın.


  • electrobuzz  (09.09.17 10:34:56) 
Yalnız adamın post-düğün sendromu.

Ben bu durumu düğün sahibi çok yakın arkadaşım/akrabam değilse gitmeyerek çözüyorum. Çözmüyorum aslında, kaçıyorum da elden gelen birşey yok.
  • faith no more  (09.09.17 10:57:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.