[]

İstanbul Boğazı'nda Tekneyle Balığa Çıkmak

Merhaba. İstanbul'da, özellikle boğaz tarafında balıkçı tekneleriyle balığa çıkmak istiyorum. Tekne sahibi de bulunuyor tabi ki. Nerede bulabilirim? Belli bir kira vb. istiyor muhtemelen balıkçılar.




 
balık satılan halde sorsanız onlar yönlendirir. arkadaşları vardır veya yol gösterirler. balıkçı kooperatifleri de vardır.


  • tukenmez adam  (08.09.17 16:04:16) 
@tükenmez adam balık hali çok uzaklara taşındı:/ taa Gürpınar taraflarına.. Bir de ben büyük tekneler, takalarla ağ avcılığına gitmek istemiyorum. Tekneden, el oltasıyla av yapmak istiyorum. Kıyı balıkçılığında biraz yetenekliyim ama tekne ile bir kez ava çıkabildim, onun da tadı damağımda kaldı


  • silah taciri  (08.09.17 16:12:16) 
Direkt şurası diye söyleyemeyeceğim ancak 7 metreden küçük fiber tekne kiralayanlar oluyor. O tekneler için ehliyet vs gerekmiyor ve tekne sahibinin de gelmesine gerek kalmıyor. Sadece teknenin ruhsatını veriyor size. Tek başınıza veya bir arkadaşınızla tekneyi alıp çıkabilirsiniz. Kullanması çok basit, küçük bir motor kullanırmış gibi. Yanınıza yedek yakıt alırsınız gideceğiniz mesafeye göre. Bazı tekneciler belki tek çıkmanıza müsaade etmez ancak bulunur elbet. 5-6 yıl önce biz sahibinden.com'dan bulmuştuk böyle.


  • tubaya  (08.09.17 16:24:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.