[]

Barınağımıza destek olmak ister misiniz?

Duyuru'nun güzel insanları, uzunca bir süredir barınak gönüllülüğü yapmaktayım. Ankara'da belediye desteği olmadan sadece gönüllülerin ve hayatlarını oraya adamış iki güzel insanın çabaları ile yürütmeye çalıştığımız bir barınağımız var: Hayvan Kurtarma Derneği Rehabilitasyon Merkezi. 400 küsur cana ev sahipliği yapıyor merkezimiz. Hayvanların çoğu terk edilmiş, kazalı, hasta ve sakat olarak alınmış, tedavileri yapılmış, bazıları iyileşmiş, bazılarında ise arazlar kalmış, Türkiye'nin dört bir tarafından gelen canlar. Biz gönüllü dostlarımızla birlikte hayvanların tedavilerine, mama masraflarına yetişmeye çalışıyoruz; yeri geliyor kafeslere girip kaka temizliyoruz, yeri geliyor mama su dağıtıyoruz, yeri geliyor kafes tamir ediyor kulübe çakıyoruz, yeri geliyor o kadar sıkışık durumda oluyoruz ki lokanta lokanta gezip hayvanlar için yemek artığı topluyoruz.
Lakin ne yazık ki her şeye yetişmemiz mümkün değil. Nüfusun da günden güne artmasıyla sürekli mama sıkıntısı yaşamaya başladık. Yazın mama gideri nispeten daha az ama şimdi kışın da yavaştan yaklaşmasıyla birlikte günde 10-15 paket arası büyük paket mamaya ihtiyacımız oluyor. Buna ek olarak mamacılara, veterinerlere olan borçlar tabiri caizse gırtlağa dayanmış vaziyette. Gelecek bağış ve mama desteklerine çok ihtiyacımız var. Bir paket mama gönderseniz ya da az da olsa bir miktar bağışta bulunsanız bile yeter, bizleri çok mutlu edersiniz.

Bağışlarınızı TR41 0001 2001 2970 00161 00017 IBAN numarasına Hayvan Kurtarma Derneği adına gönderebilirsiniz. Veyahut kredi kartınız ile şu link üzerinden bağışta bulunabilirsiniz fonzip.com

Mama bağışında bulunmak isterseniz www.temizmama.com üzerinden bağışta bulunabilirsiniz. Sitede almak istediğiniz mamayı seçip alışverişi tamamla dediğinizde açılan sayfanın sol kısmında "Barınaklara bağış yapmak istiyorum" diye bir buton çıkıyor. Oraya tıkladığınız zaman çıkan listede "Hayvan Kurtarma" diye aradığınızda bizim barınağımıza ulaşabiliyorsunuz. Ondan sonrası da kolay zaten, barınağı seç ve gönder :)

Ayrıca barınağımızdaki bir köpeğe koruyucu aile olup aylık mama gönderebileceğiniz, fırsat buldukça gelip onunla vakit geçirebileceğiniz bir de candostu projemiz var.
haykurweb.wixsite.com

Facebook sayfamız: www.facebook.com

Web sitelerimiz: www.hayvankurtarma.org
hayvankurtarma.wordpress.com

Merak ettikleriniz olursa, destek olmak isterseniz benimle burada veya sözlük üzerinden irtibat kurabilirsiniz.
Sevgiler :)

 
Selam, açık adres telefon ve isim lazım mama göndermek için.


  • mor oje  (08.09.17 18:03:07) 
@mor oje temizmama üzerinden gönderim yapıldığında adres vs. gerekmiyor. Ama başka yerden gönderim yapmak isteyenler için:

Hayvan Kurtarma Derneği-Zekiye Köklü
0555 339 93 01
Dodurga Mahallesi, Türkkonut Blv, 06810 Yenimahalle/Ankara
  • buff  (08.09.17 20:59:08 ~ 21:13:14) 
Tesekkurler gonderiyorum :)


  • mor oje  (09.09.17 18:00:13) 
ben köpek ararken sizin sahiplendirme şeysine bakmıştım da en son yıllar önce güncellenmişti :/
fırsatım olursa geleceğim ama hep koşuşturmaca
okulda bir hayvansever topluluğu kurulmuş, onlara da paslayayım
  • passion rules the game  (09.09.17 20:47:19) 
@passion site işleri de gönüllüler üzerinden amatör yürütüldüğü için aksamalar oluyor güncellemelerde :)

Bekliyoruz barınağa, sevgiler.
  • buff  (09.09.17 21:24:22) 
Siparisi verdim, yarin ya da carsamba adrese gelir haberdar ederim yine. :)


  • mor oje  (11.09.17 09:42:27) 
seve seve destek olurum. sadece köpek mi var kedi de var mı?


  • fog weaver  (11.09.17 11:30:49) 
kediye de koruyucu aile olunabiliyor mu?


  • fog weaver  (11.09.17 11:51:50) 
@fog weaver barınağımızda sadece köpekler var :)


  • buff  (11.09.17 11:54:48) 
ay sonunda prim yatınca yollayayım ben de mama.

edit: temizmama mobilden barınak adını aratamadım. hay yazıyorum hahahahhay oluyor xd :) bağış yaptım ben de ibana. damlaya damlaya göl olur umarım.
  • hasmetizm 2046  (12.09.17 10:28:20 ~ 20.09.17 12:50:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.